Bestuur & team Dactari

De coöperatie kan niet zonder haar bestuur. Een drietal enthousiaste dierenartsen hebben als taak onze dierenartsencoöperatie te besturen. Dit bestuur draagt de eindverantwoordelijkheid voor de totale organisatie en zorgt ervoor dat alle leden op de hoogte worden gehouden van de activiteiten en diensten die de coöperatie biedt en organiseert. Tevens zorgen zij ervoor dat behoeftes en ideeën van praktiserende dierenartsen leiden tot actie en uitvoering. Uiteraard komen die ideeën en behoeftes voort uit de achterban, de leden. Daarnaast zijn de leden onder andere vertegenwoordigd in de Commissie van Advies van de coöperatie.

Het bestuur van Dactari

Het bestuur van Dactari bestaat op het moment uit de volgende bestuursleden: Hans Smit (landbouwhuisdierenarts), Renate Masselink (gezelschapsdierenarts) en Reinard Everts (landbouwhuisdierenarts).

hans smit

Drs. Hans Smit (DVM) – Voorzitter

renate masselink
Drs. Renate Masselink (DVM) – Secretaris
reinard everts
Drs. Reinard Everts (DVM) – Penningmeester

De medewerkers van Dactari

Om de coöperatie draaiende te houden zijn er vier enthousiaste medewerkers dagelijks werkzaam in zowel de back- als de frontoffice. De medewerkers zorgen voor een goede uitvoering van en briefing over de zaken rondom de diensten van Dactari, zoals ICOVet, ledenvoordeel, nascholing, Dactari Support, accreditatie en PE-Veterinair. De dagelijks directievoering van de coöperatie en leiding aan het team van medewerkers is in handen van voorzitter Hans Smit.


Drs. Danse Sonneveld (DVM) – Projectmanager

Dr. Chantal Duijn (DVM) – Projectmananger

Paul Derks – Administratief medewerker

Damion Dietz – Administratief medewerker