Danse Sonneveld

 

 

Wie ben ik?


Ik ben dierenarts met een passie voor de dierenarts als mens. Na een carrière als paardenarts in de praktijk en op de faculteit Diergeneeskunde heb ik een deeltijd master management and organization Bij TIAS business school afgerond. Daarnaast ben ik al jaren bestuurlijk actief, eerst bij de Belangengroep voor Praktiserende dierenartsen in Loondienst (BPL) en op dit moment als bestuurslid bij ons eigen beroepspensioenfonds SPD.

Mijn nieuwste uitdaging is het promotieonderzoek dat ik doe vanuit de faculteit Diergeneeskunde en TIAS. Hiermee lever ik een bijdrage aan het inzicht in redenen die dierenartsen hebben om te stoppen met werken in de praktijk en de rol die de relatie tussen de dierenarts als werknemer en de leidinggevende/werkgever hierin speelt.

 

Maar dit ben ik ook

  • Guido
  • 3 kids
  • Bootcamp
  • Bourgondisch genieten
  • Mini-thuisdierentuin

 

Wat is mijn rol binnen Dactari en wat vind ik belangrijk in mijn werk?

Als directeur van de coöperatie ben ik de schakel tussen medewerkers en bestuur. Wij als team zorgen dat we praktiserende dierenartsen helpen om hun potentieel volledig en duurzaam te benutten. Voor mij is het belangrijk om mijn teamleden in staat te stellen hun werk met plezier en passie te doen waardoor ze dit ook kunnen overdragen op onze leden en klanten.

 

Dit wil ik meegeven aan de leden van Dactari

“Ik hoop dat jullie, gepassioneerde veterinaire practici, ons weten te vinden voor bestaande diensten maar ook met nieuwe ideeën. De deur staat altijd open!”