04 mei 2020

Drie vacatures bij Dactari

Momenteel zijn er drie vacatures bij Dactari Dierenartsencoöperatie. We zoeken een bestuurslid, een projectmanager en een medewerker klantenservice met administratieve taken. 

Lees meer

17 apr 2020

IOD-digitaal in tijden van corona

Noodgedwongen werkt vrijwel heel Nederland vanuit huis en worden de reguliere processen in dierenartsenpraktijken aangepast om verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Nu we elkaar tijdelijk zo min mogelijk fysiek kunnen ontmoeten, biedt de digitale IOD-bijeenkomst een uitkomst.

Lees meer

24 mrt 2020

Oproep KNMvD beademingsapparatuur

Ons land, onze samenleving, heeft het moeilijk met het bestrijden van de corona-epidemie. De KNMvD wil inventariseren welke praktijken er beademingsapparatuur hebben, die uitgeleend kan worden aan de humane gezondheidszorg.

Lees meer

20 mrt 2020

Maatregelen COVID-19

In deze periode heeft het Coronavirus veel impact op ons werk en het dagelijks leven. Dactari is ook genoodzaakt maatregelen te nemen tegen verdere verspreiding van COVID-19. Dactari heeft haar leden geïnformeerd over de genomen maatregelen die ook van kracht zijn voor de bedrijfsonderdelen ICOVet en PE-Veterinair.

Lees meer

14 jan 2020

Gezocht: Enthousiaste student met passie voor nascholing en intercollegiaal overleg

Vacature stagiaire Dactari ICOVet Ben jij proactief, nauwkeurig, gezellig en zou jij je willen inzetten voor álle dierenartsen in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de vernieuwing van ons interactieve online platform waarop alle dierenartsen terecht kunnen voor intercollegiaal overleg zijn we op zoek naar een stagiair(e) die het implementatieteam van het […]

Lees meer

02 dec 2019

Profiteer van de voordelen van de VGZ zorgverzekering via Dactari

In samenwerking met onze partner in zorg VGZ bieden we leden van Dactari Dierenartsencoöperatie een aantrekkelijke korting op de premie. Naast korting op de premie profiteren leden ook van extra ruime vergoedingen in de speciale aanvullende verzekering VGZ Werkt.

Lees meer