15 jul 2020

Nieuwe teamleden Dactari

Het team van Dactari is recent uitgebreid met twee nieuwe teamleden. Marlies vervangt Damion en neemt zijn administratieve en klantenservicetaken over. Anna neemt een flink aantal taken van Danse over tijdens haar zwangerschapsverlof. We stellen ze kort aan u voor.

Lees meer

13 jul 2020

Buitengewoon lidmaatschap

Het bestuur heeft onlangs besloten om een buitengewoon lidmaatschap in te stellen voor (ex)leden die niet meer aan de voorwaarden van het lidmaatschap (kunnen) voldoen. Het buitengewoon lidmaatschap is ingesteld, omdat leden, bijvoorbeeld na pensionering of verlaten van de praktijk, regelmatig aangaven nog graag bij de coöperatie betrokken te willen blijven.

Lees meer

30 jun 2020

Even voorstellen: Pieter Kirkels

Sinds kort is het Dactari-bestuur uitgebreid met een Aspirant-bestuurslid. Wij stellen Pieter Kirkels graag aan u voor. Pieter Kirkels (31) werkt bij de Universitaire Landbouwhuisdieren Praktijk te Harmelen. 'Naast mijn praktijkwerk, wat ik met veel plezier mag doen in de melkveediergeneeskunde, maak ik onderdeel uit van het managementteam. Mijn hoofdfunctie is het organiseren van het onderwijs, alsmede het met elkaar strategisch vormgeven van de praktijk.'

Lees meer

03 jun 2020

Webinars over inwerken en begeleiden van jonge dierenartsen

Mind the gap! Webinars over inwerken en begeleiden van jonge dierenartsen Wij organiseren twee webinars speciaal voor werkgevers, practice managers en senior dierenartsen die jonge dierenartsen inwerken en begeleiden. Geef u op en praat mee over het begeleiden, opleiden en motiveren van uw jonge collega’s. Tijdens de webinars gaat het over verwachtingen die u hebt […]

Lees meer

04 mei 2020

Drie vacatures bij Dactari

Momenteel zijn er drie vacatures bij Dactari Dierenartsencoöperatie. We zoeken een bestuurslid, een projectmanager en een medewerker klantenservice met administratieve taken. 

Lees meer

17 apr 2020

IOD-digitaal in tijden van corona

Noodgedwongen werkt vrijwel heel Nederland vanuit huis en worden de reguliere processen in dierenartsenpraktijken aangepast om verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Nu we elkaar tijdelijk zo min mogelijk fysiek kunnen ontmoeten, biedt de digitale IOD-bijeenkomst een uitkomst.

Lees meer