13 nov 2019

Dactari Support uitgebreid met Vet Support

Het dienstenpakket van Dactari Support is uitgebreid met Vet Support. Met Vet Support gaat de (jonge) dierenarts samen met een externe, geschoolde tutor (tevens dierenarts) gestructureerd aan de slag met de professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer

06 nov 2019

Bier & pizza avond Limburg

Bier & Pizza avond Limburg De combinatie van Bier & Pizza met dierenartsen van alle leeftijden is een succes! Vandaar dat we het nieuwe jaar starten met een Bier & Pizza avond in de provincie Limburg. Het doel van deze avond is gelijk aan alle eerder georganiseerde avonden, namelijk om dierenartsen in contact te brengen […]

Lees meer

06 sep 2019

Bier & Pizza – special edition

Bier & Pizza – special edition Ter afsluiting van de Najaarsdag op 2 november 2019 organiseert Dactari, in samenwerking met de KNMvD, een Bier & Pizza – special edition. Het doel van deze borrel is om dierenartsen met elkaar in contact te brengen en in discussie te gaan over thema’s die spelen in de beroepsgroep. […]

Lees meer

22 jul 2019

Foto’s Wielerdag

Wij als organisatoren; Gezondheidsdienst voor Dieren, Covetrus en Dactari, kijken terug op een geslaagde, memorabele dag. Hieronder vind je de foto’s van het evenement.  

Lees meer

17 jul 2019

Feestelijke Algemene Ledenvergadering

Op woensdag 26 juni jl. vierde Dactari en haar rechtsvoorgangers haar 50-jarig bestaan. Deze dag, waarop onder andere de Algemene Ledenvergadering 2019 plaatsvond, was voor ons een warme, gezellige en informatieve dag.

Lees meer

16 jul 2019

Nieuwe diensten Dactari Support

Dactari Support heeft een aantal nieuwe diensten: Cursus Begeleiden, opleiden en motiveren, Early Career Tutoring en Workshop Generatiemanagement in de dierenartsenpraktijk.

Lees meer