07 apr 2021

Guido Camps namens Dactari in LICG

Sinds dit jaar steunt Dactari het LICG. Het LICG is een onafhankelijk organisatie met als doel betrouwbare informatie te verstrekken over het verantwoord kopen en houden van huisdieren. Mijn naam is Guido Camps, en sinds maart mag ik namens Dactari zitting nemen in bestuur van het LICG.

Lees meer

07 apr 2021

Nieuwe leden Commissie van Advies Dactari

Nieuwe leden Commissie van Advies Dactari De leden van Dactari staan via de Commissie van Advies (CvA) op regelmatige basis in direct contact met het bestuur en medewerkers van de coöperatie. De CvA vormt een klankbord, geeft advies en denkt mee over nieuwe projecten. Maak kennis met drie nieuwe leden: Gijs Hofstraat, Tessa Bruinen en […]

Lees meer

03 apr 2021

Dagmar koos voor een stage bij Dactari

Bij Dactari Dierenartsencoöperatie hebben we altijd plek voor enthousiaste stagestudenten voor een bestuur- en beleidstage. Dagmar Joostema koos ook voor een uitdagende, vernieuwende en leerzame stage bij Dactari.

Lees meer

19 mrt 2021

Vacature medewerker bij Dactari

Momenteel zijn we op zoek naar een medewerker voor de financiële administratie en klantenservice.

Lees meer

20 jan 2021

Dactari gaat participeren in het LICG

Het Landelijk Informatie Centrum Gezelschapsdieren (LICG) is in het leven geroepen om (toekomstige) diereigenaren deskundig advies te geven bij de aanschaf en verzorging van een huisdier. Dactari gaat participeren in het LICG

Lees meer

19 okt 2020

Nascholing Opstart intervisiegroepen voor dierenartsen helpt groepen op gang

Het uitvoeren van effectieve intervisie vraagt vooral bij het opstarten van een groep om professionele begeleiding. Daarom ontwikkelt de faculteit Diergeneeskunde samen met Dactari Dierenartsencoöperatie en ICOVet een nascholing 'Starten met intervisie'. Deze nascholing begeleidt nieuwe groepen in een half jaar tijd naar zelfstandigheid, met behulp van e-modules en begeleide intervisiebijeenkomsten.

Lees meer