06 sep 2019

Bier & Pizza – special edition

Bier & Pizza – special edition Ter afsluiting van de Najaarsdag op 2 november 2019 organiseert Dactari, in samenwerking met de KNMvD, een Bier & Pizza – special edition. Het doel van deze borrel is om dierenartsen met elkaar in contact te brengen en in discussie te gaan over thema’s die spelen in de beroepsgroep. […]

Lees meer

22 jul 2019

Foto’s Wielerdag

Wij als organisatoren; Gezondheidsdienst voor Dieren, Covetrus en Dactari, kijken terug op een geslaagde, memorabele dag. Hieronder vind je de foto’s van het evenement.  

Lees meer

17 jul 2019

Feestelijke Algemene Ledenvergadering

Op woensdag 26 juni jl. vierde Dactari en haar rechtsvoorgangers haar 50-jarig bestaan. Deze dag, waarop onder andere de Algemene Ledenvergadering 2019 plaatsvond, was voor ons een warme, gezellige en informatieve dag.

Lees meer

16 jul 2019

Nieuwe diensten Dactari Support

Dactari Support heeft een aantal nieuwe diensten: Cursus Begeleiden, opleiden en motiveren, Early Career Tutoring en Workshop Generatiemanagement in de dierenartsenpraktijk.

Lees meer

16 jul 2019

Vacatures vervuld: betrokken en enthousiaste leden voor onze Commissie van Advies

Onlangs deden we een oproep voor betrokken en enthousiaste leden voor onze Commissie van Advies. Inmiddels hebben zich een aantal mensen gemeld. Met deze personen gaan we in gesprek op welke manier ze kunnen bijdragen aan het uitbouwen van onze organisatie. Binnenkort stellen we ze graag aan u voor.

Lees meer

20 mei 2019

Gezocht: betrokken en enthousiaste leden voor onze Commissie van Advies

Binnen Dactari  Dierenartsencoöperatie is er een Commissie van Advies (CvA) actief, die gevraagd en ongevraagd het bestuur adviseert over zaken binnen en buiten Dactari.

Lees meer