Ghislaine Pels

 

 

Wie ben ik?

Ik ben laatstejaars masterstudent aan de Faculteit Diergeneeskunde, gespecialiseerd in paarden. Mijn thuisbasis is een studio in Utrecht, waar ik woon met mijn twee valkparkieten, Twix en Pinkeltje, hoewel ik oorspronkelijk uit Wageningen kom. Na mijn afstuderen kijk ik ernaar uit om direct aan de slag te gaan in de praktijk als eerstelijns paardenarts, waarbij ik mijn steentje hoop bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van paarden. Naast mijn studie werk ik met veel plezier in de horeca, waar ik als bedieningsmedewerker werk. Dit werk heeft mijn communicatieve vaardigheden aangescherpt, wat ik in de toekomst zeker zal kunnen toepassen in mijn carrière als paardenarts.

 

Maar dit ben ik ook

  • Haakoma
  • Paardrijden 
  • Cocktails drinken op het terras
  • Lezen

 

Wat is mijn rol binnen Dactari en wat vind ik belangrijk in mijn werk?

Momenteel ben ik stagiaire bij Dactari, voor de Track Bestuur, Beleid en Bedrijf binnen de master Gezondheidszorg Paard. Tijdens mijn stage hoop ik mij te kunnen oriënteren op het veterinaire werkveld buiten de praktisering om. Daarnaast wil ik mijn kennis op het vlak van professionele communicatieve vaardigheden verbreden en mij verder verdiepen in wat Dactari zoal voor de praktiserende veterinaire professional kan betekenen.

  

 

Dit wil ik meegeven aan de leden van Dactari

” Dactari staat klaar om zowel beginnende als doorgewinterde dierenartsen te ondersteunen. Wees niet bang om iets niet te weten; wees bang om niet te blijven leren en groeien.