Annelieke de Beet

 

 

Wie ben ik?


Mijn naam is Annelieke de Beet. Op dit moment woonachtig in Heide. Een klein dorpje in Limburg. Hier woon ik samen met mijn vriend en hond Hummer. Een vrolijke enthousiaste Jack Russel.

In 2016 heb ik de opleiding Bedrijfsadministrateur aan de Rijn IJssel in Arnhem afgerond. Hierna ben ik gaan werken.

Maar dit ben ik ook

  • Natuur
  • Uitjes
  • Wandelen
  • Zwemmen
  • Familie

 

Wat is mijn rol binnen Dactari en wat vind ik belangrijk in mijn werk?

Sinds 1 augustus 2021 ben ik werkzaam bij Dactari als administratief medewerker. Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit de financiële administratie en klantenservices. Vanwege mijn diverse werkzaamheden, ben ik bij veel verschillende projecten betrokken. Vanaf het begin tot het eind. Het belangrijkste vind ik dat iedereen op tijd en duidelijk geholpen word en afspraken nagekomen worden.

Dit wil ik meegeven aan de leden van Dactari

“Probeer elke dag minimaal één geniet moment te hebben. Als er iets niet duidelijk is of niet klopt, stel het dan niet uit neem gelijk contact op. Hierdoor blijft er uiteindelijk meer tijd over en kan je meer geniet momenten hebben op één dag.”