Marijn de Neeff

 

 

Wie ben ik?

Met nog vijf maanden te gaan komt het behalen van mijn diploma als dierenarts nu wel heel dichtbij. Ik woon in Arnhem en ik ben van plan om te beginnen in de eerstelijns praktijk in de regio. Ik kijk erg uit naar het afwisselende werk en het contact met eigenaar en dier. Ik ben opgegroeid met honden en katten, maar heb nu helaas zelf geen huisdieren. Ik kan niet wachten tot ik in een leuk huisje aan de rand van het bos woon met meerdere honden en katten. Koeien, kippen, schapen etc. zijn (wat mij betreft) ook meer dan welkom! 

 

Maar dit ben ik ook

  • Hockeyen
  • Tuinieren
  • Gravel-biken
  • Wandelen met de honden
  • Lezen
  • Skiën

 

Wat is mijn rol binnen Dactari en wat vind ik belangrijk in mijn werk?

Bij Dactari ben ik werkzaam als stagiaire voor een periode van drie maanden. Binnen de studie diergeneeskunde heb ik gekozen voor de track Bestuur en Beleid. In het kader hiervan heb ik gekozen voor het vak Communicatie en Marketing en deze stage. Al in de eerste jaren van mijn studie vond ik alles over communicatie en organisatie binnen een dierenkliniek erg interessant. Tijdens de stage bij Dactari hoop ik te ontdekken op welke manier ik hiermee verder wil gaan. Ik zal me de komende tijd onder andere gaan bezighouden met de hybride ALV en de Nationale Veterinaire Wielerronde. Ook zal de aankomende periode met veel ontwikkelingen binnen Dactari erg leerzaam zijn.

  

 

Dit wil ik meegeven aan de leden van Dactari

“Blijf als veterinaire professionals in verbinding met elkaar. Dit is belangrijk als er zorgen zijn of dingen minder goed gaan. Maar nog belangrijker is om samen stil te staan bij de successen, want die zijn er meer dan je denkt