Eline Wennekes

 

 

Wie ben ik?

Na drie jaar ben ik weer terug in de veterinaire markt. Eén ding wist ik vroeger zeker: ik wil ‘iets’ met dieren doen. Maar ‘wat’ is heel lang de vraag geweest. Na de opleiding ‘paraveterinair internationaal’ besloot ik dier- en veehouderij te studeren aan de HAS in ’s-Hertogenbosch. Terugkijkend was het keuzevak marketingcommunicatie het enige vak waar ik echt enthousiast van werd. Na mijn opleiding begon ik als accountmanager bij TROVET dieetvoeding. Het bezoeken van de dierenartspraktijken vond ik prachtig, maar al snel pakte ook taken op het gebied van marketingcommunicatie op. Ik deed de opleiding NIMA Marketing Communicatie A en B naast mijn werk. Bij mijn laatste werkgever deed ik naast het accountmanagement steeds meer nevenactiviteiten, opleidingen en cursussen op het gebied van marketing en communicatie. Ondertussen miste ik de veterinaire markt enorm. Ik besloot mij ook volledig te willen toeleggen op marketingcommunicatie. Ik voel mij enorm bevoorrecht om in deze functie een bijdrage te mogen leveren aan het werkplezier van de veterinaire professional.

 

Maar dit ben ik ook

  • Mini boerderij in de achtertuin
  • Reizen
  • Paardrijden
  • Klussen rondom huis
  • Leren, lezen, ontwikkelen

 

Wat is mijn rol binnen Dactari en wat vind ik belangrijk in mijn werk?

Dactari biedt ontzettend mooie diensten ter ondersteuning van de veterinaire professional. De recente enquête ledenbehoefte en interviews met praktiserende dierenartsen leverden op dat deze meerwaarde nog niet altijd goed zichtbaar is bij (aspirant) leden. De meerwaarde van lidmaatschap mag duidelijker gecommuniceerd worden. Hier mag ik mij voor inzetten. Ik vind het belangrijk mijn werk te doen onder gemoedelijke omstandigheden met fijne, gemotiveerde collega’s in een flexibele werkomgeving. 

  

 

Dit wil ik meegeven aan de leden van Dactari

“Bij Dactari zijn de medewerkers en het bestuur gemotiveerd om het werk voor de veterinaire professional gemakkelijker en leuker te maken. Dit kunnen zij niet alleen: deel je uitdagingen en ideeën. Samen zorgen we voor prettigere werkomstandigheden”