Dactari Support

Dactari Support biedt een breed scala aan diensten gericht op het ondersteunen van veterinaire professionals in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Naast de individuele begeleiding van veterinaire professionals kan Dactari Support ook ingeschakeld worden voor organisatorische vraagstukken. Meer lezen over wat Dactari Support voor praktijken kan betekenen? Lees hierover meer in onze SLIM-subsidie pagina.  

 

Waar kun je Dactari Support voor inschakelen?

Dactari Support kan breed ingezet worden om zowel de organisatie als de veterinaire professional te ondersteunen in de professionele ontwikkeling.  

Lees meer over de verschillende werkzaamheden door op de titel te klikken achter het vinkje. 

Ons doel? Bevlogen en gepassioneerde veterinaire professionals die elke dag weer kunnen genieten van het werk dat ze doen.

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Laura Infanti, toegepast psycholoog met ervaring in de dierenartsenpraktijk als paraveterinair. 

Maar wat is een toegepast psycholoog eigenlijk?

De toegepast psycholoog is een expert in gedragsverandering en optimalisatie van een (mentale) gezonde werkomgeving. De toegepast psycholoog is opgeleid om menselijk gedrag te observeren, interpreteren, te verklaren en te beïnvloeden. Dit wordt gedaan door middel van coaching, training, onderzoek en wetenschap. Problemen worden daardoor opgelost of preventief voorkomen. 
Als toegepast psycholoog sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van de NBTP en ben ik gekwalificeerd om mensen te coachen om de gestelde doelen te behalen!

 

 

Meer weten over een toegepast psycholoog of over de NBTP? klik op het logo voor meer informatie 

 

Gaan wij samen koffiedrinken?

Wil jij meer weten over wat Dactari Support voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via

 onderstaand formulier, of via info@dactari.nl en laten wij beginnen met een kop koffie.

 

 

 

 

Dactari Support