Pieter Kirkels

 

 

Wie ben ik?


Mijn naam is Pieter Kirkels, opgegroeid op de boerderij in Stramproy (L) en nu woonachtig in het mooie Zeist waar ik getrouwd ben met Marion. De afgelopen 8 jaar heb ik in de diergeneeskundige praktijk gewerkt waarvan 7 jaar bij de Universitaire Landbouwhuisdieren Praktijk. In deze periode heb ik de bedrijfsbegeleiding mede uitgebouwd, nieuwe cursussen ontwikkeld en de praktijk mee vorm mogen geven in het management team.

Als collega’s mij omschrijven benoemen ze mijn ondernemende mindset, het feit dat ik houd van uitdagingen en dat ik altijd op zoek ben naar de beste oplossing voor klanten.

 

Maar dit ben ik ook

  • Cross-fit
  • Whisky liefhebber
  • Sportief
  • Borrelen met vrienden

 

Wat is mijn rol binnen Dactari en wat vind ik belangrijk in mijn werk?

Ik ben algemeen bestuurslid bij Dactari, verantwoordelijk voor de collectieven en denk mee in het strategisch vormgeven van Dactari met de focus op de jonge dierenarts in de praktijk. Vanuit die praktijk lever ik input om de diensten van Dactari te laten aansluiten voor de practicus om het leven ervan leuker en gemakkelijker te maken. 

 

Dit wil ik meegeven aan de leden van Dactari

“Samen bereik je meer dan alleen! Als klein veterinair landje kunnen we veel meer als we samenwerken en samen ondernemen!”