Lidmaatschap

Dactari Dierenartsencoöperatie heeft momenteel ruim 2.300 leden. Bent u praktiserend dierenarts en wilt u deel worden van de coöperatie van en voor dierenartsen? Word nu lid van Dactari Dierenartsencoöperatie en geniet van de voordelen die ons lidmaatschap u biedt.

Word lid van Dactari

Wilt u lid worden van Dactari Dierenartsencoöperatie? Vul het aanmeldformulier in en stuur deze naar ons op. Het bestuur van de coöperatie neemt uw aanvraag voor lidmaatschap in behandeling. Voor het jaar 2019 zijn er geen kosten verbonden aan het lidmaatschap van Dactari. Bekijk onze statuten.

Wanneer het bestuur uw lidmaatschap goedkeurt, ontvangt u bericht van ons. Wanneer u lid bent, kunt u gebruik maken van het ledenvoordeel en houden wij u vanaf dat moment op de hoogte van alle acties en activiteiten van de coöperatie.

Bent u overtuigd van de voordelen die ons lidmaatschap u als practicus biedt? Klik hieronder op Lid worden, vul het aanmeldformulier in en stuur deze digitaal via info@dactari.nl of per post aan Dactari Dierenartsencoöperatie, Beversestraat 23, 5431 SL Cuijk. Wij heten u graag welkom bij de coöperatie!

Lid worden