Laura Infanti

 

Wie ben ik?


Ik zal mij eens voorstellen: Ik ben Laura Infanti, mijn roots liggen in het mooie Italië, een beetje temperament kan je dus ook wel terugzien in mijn persoonlijkheid. Ik hou ervan om lekker aan het werk te zijn, stilzitten is niet echt mijn ding. Daarnaast zie ik mijzelf als een gemotiveerde persoon die heel graag anderen, mensen maar ook dieren, om mij heen wil helpen.

De passie voor dieren maakte dat ik 5 jaar werkzaam ben geweest als paraveterinair in de dierenkliniek. Tijdens deze tijd ben ik de uitdaging aangegaan om te starten met de opleiding toegepaste psychologie. Binnen mijn studie heb ik de mogelijkheid gehad om een diepere kijk te nemen in de wereld van communicatie, training en coaching gericht op gedragsverandering.

 

Maar dit ben ik ook

  • Paardrijden
  • Lekker op vakantie naar Italië
  • Lezen
  • Sporten
  • Gezellig onder de mensen zijn

 

Wat is mijn rol binnen Dactari en wat vind ik belangrijk in mijn werk?

Binnen Dactari ben ik werkzaam als projectmanager en coach. Voor deze rol zet ik graag mijn kennis en passie voor het mooie vak binnen de diergeneeskunde in om veterinaire professionals te helpen verder te leren en te ontwikkelen.

Dit wil ik meegeven aan de leden van Dactari

“Samen sta je sterker! Als dierenarts, of andere veterinair professional, heb je al genoeg aan je hoofd! Dactari kan jou helpen om jouw potentieel volledig en volhoudbaar te benutten!”