05 jun 2023

Ben jij aspirant, buitengewoon of regulier lid van Dactari? Meld je aan voor de Dactari Support Inspiratiebrief en ontvang elke maand alle informatie die jij als veterinaire professional nodig hebt om jouw mentale gezondheid en die van je team te vergroten. 

Hoe werkt het?

Als je lid bent van Dactari kan jij je aanmelden voor de Dactari Support Inspiratiebrief. In deze mail wordt aandacht geschonken aan mentale (on)gezondheid in de veterinaire branche, helpen wij jou inzicht te krijgen in hoe jij dit ervaart en ontvang je tips over wat jij zou kunnen doen om jouw mentale gezondheid te vergroten.

Onderwerpen die aan bod komen zijn niet alleen interessant voor individuele dierenartsen maar ook voor jouw praktijk!

Omdat elke situatie anders is kun jij je optioneel, bij inschrijving voor de inspiratiebrief, ook kosteloos en vrijblijvend een intakegesprek met onze toegepast psycholoog Laura Infanti aanvragen. 

In juli wordt de eerste inspiratiebrief verstuurd. Nu al benieuwd?

Thema juli: 'Eindelijk vakantie: Zin in of Wanhopig?'

Onderwerpen die aan bod komen

  • Persoonlijke en professionele ontwikkeling als veterinaire professional
  • Hoe kan ik als werkgever ook voor mijn collega’s zorgen?
  • Mentale (on)gezondheid in de veterinaire branche
  • En nog veel meer!

Kosteloos intakegesprek

Wil jij weten welke mogelijkheden er zijn om te werken aan jouw uitdagingen of twijfel jij over jouw mentale gezondheid?  Schrijf je in voor de Dactari Support Inspiratiebrief en ontvang kosteloos en vrijblijvend een intakegesprek met onze toegepast psycholoog Laura Infanti. het intakegesprek is optioneel. 

Tijdens dit intakegesprek krijg jij ruimte om drempels in je werk- en privé leven en uitdagingen of zorgen te delen. Je ontvangt advies over stappen om deze uitdagingen te overwinnen en hoe Dactari Support jou hierbij kan helpen.

Voor werkgevers

Heb jij vragen die te maken hebben met jouw praktijk of jouw collega’s? Ook dan kan je gebruik maken van het intakegesprek.

Inschrijven