SLIM investeren in de toekomst van je praktijk? Maak gebruik van de expertise van Dactari en overheidssubsidie!

De SLIM-subsidie is er voor elke mkb-ondernemer die graag wil investeren in de ontwikkeling van het personeel en de organisatie. Deze subsidie vergoedt een groot deel van de kosten die gemaakt worden om de kennis en vaardigheden van de werknemers up-to-date te houden. 

Waarvoor kun je de SLIM-subsidie aanvragen?  

De SLIM-subsidie heeft als doel om leren en ontwikkelen in het mkb vanzelfsprekend te maken. Dit betekent dat in de onderneming er aandacht is voor de ontwikkeling van het bedrijf en de medewerkers.

Dactari Support helpt dierenartsenpraktijken om gebruik te maken van deze subsidie door de ontwikkelbehoeftes van jouw praktijk en personeel te onderzoeken en om concrete plannen te maken om de gestelde ontwikkeldoelen te behalen! Dit kan bijvoorbeeld via een ontwikkeladvies, coaching of door dierenartsen en paraveterinairen te helpen hun kennis en/of vaardigheden verder te ontwikkelen tijdens hun werk.

Praktische zaken

Het maximale subsidiebedrag is € 25.000. Wanneer je als mkb de aanvraag doet, kan er tot 80% van de gemaakte kosten worden vergoed. Voor een middelgroot mkb is dat 60%. Vanaf het moment dat de aanvraag wordt goedgekeurd, is de looptijd van het traject maximaal 12 maanden. Het traject moet binnen 3 maanden na toekenning starten.

Wij hebben een bedrijf in de arm genomen die ons helpt met het schrijven van de aanvraag en de verantwoording van de kosten.   

Wil jij ook investeren in de ontwikkeling van je personeel en jouw organisatie? Dactari kan jou hierbij helpen. 

Elke praktijk is anders. Daarom wordt er voor jou een op maat gemaakt plan samengesteld om je ontwikkeldoelen te behalen! 

Tijdens een intakegesprek wordt er gekeken naar je onderzoeksvraag. Er wordt onderzocht waar de ontwikkelbehoeftes liggen en wat de praktijk of het personeel nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Op basis van de gestelde onderzoekvragen wordt er een plan op maat gemaakt, specifiek voor jouw praktijk.
Wanneer de aanmelding van de subsidie goedgekeurd wordt, kunnen wij aan de slag met de geplande activiteiten om de gestelde doelen te behalen! 

Geïnteresseerd in SLIM subsidie voor jouw praktijk?

Bekijk hieronder de FAQ met meer praktische informatie over de overheidssubsidie. 

Neem ook gerust vrijblijvend contact op met projectmanager en toegepast psycholoog Laura Infanti via laura@dactari.nl of door te bellen naar 06 41694949.

FAQ SLIM Overheidssubsidie