15 dec 2023

Te midden van alle najaarsdrukte informeren we toch graag over de SLIM-subsidie. In het eerste kwartaal van 2024 is het indienen van plannen voor subsidie weer mogelijk. Hiermee ontvang je tot maximaal 25.000 euro om te investeren in scholing, loopbaanontwikkeling en verbeteren van de werkomgeving van jouw team.

Wil je de ontwikkeling van jouw organisatie bevorderen zonder aanslag op je budget? Weet je niet waar te beginnen? Heb je simpelweg ondersteuning nodig? Maak gebruik van de SLIM overheidssubsidie met ondersteuning via Dactari en geef de ontwikkeling van jouw praktijk een boost!

Dactari beschikt over de kennis en expertise om dierenartspraktijken te begeleiden bij het identificeren van de ontwikkelingsbehoeften van jouw praktijk en medewerkers. We helpen je stappen zetten om jouw praktijk ook in de toekomst succesvol te maken!

Om je een beter beeld te geven van de mogelijkheden volgen hieronder enkele voorbeelden van activiteiten:

  • Onderzoek bij praktijkhouders en medewerkers om huidige en gewenste situatie te inventariseren.
  • Ondersteunen van praktijkhouders bij het opstellen van visie, missie en bijbehorende doelen.
  • Opstellen van persoonlijke ontwikkelplannen voor alle medewerkers, waarbij zowel professionele als persoonlijke doelen worden vastgesteld.
  • Implementeren van activiteiten om gestelde doelen te bereiken en het meten van succes.
Geïnteresseerd in SLIM subsidie voor jouw praktijk?

Bekijk hieronder de FAQ met meer praktische informatie over de overheidssubsidie. 

Neem ook gerust vrijblijvend contact op met projectmanager en toegepast psycholoog Laura Infanti via laura@dactari.nl of door te bellen naar 06 41694949.

Aanmelden?

Neem contact op met Laura via bovenstaande contactgegevens. 

Aanmelden is mogelijk tot 25 februari.

FAQ SLIM Overheidssubsidie