05 mrt 2024

Plezier hebben in de gesprekken met je medewerkers. Hun wensen en ideeën inventariseren en samen beter worden. Daar heeft iedereen in jouw dierenartspraktijk baat bij. Ben je leidinggevende? Dan is deze training interessant voor jou.

Harmonieus samenwerken  in een team is een hele uitdaging. Hoe ga je om met die ene collega die wat meer moeite heeft om in het team te passen? Hoe kun je samen groeien?  We helpen je vorm te geven aan functioneringsgesprekken en er met een fijn gevoel naar toe te gaan. We geven je nuttige handvatten voor duidelijke afspraken en we staan stil bij de consequenties en de waardering van gedrag. En we helpen je bij gesprekken. 

We kijken samen naar jouw rol als leidinggevende. Ben je het positieve voorbeeld dat inspireert? Of moedig je minder gewenst gedrag, al dan niet, onbewust, aan?

St. Anna Advies en Dactari bieden je de mogelijkheid om jouw inzicht te vergroten, je vaardigheden te oefenen en te sparren met andere leidinggevenden. Zo bouw je aan een sterker en meer verbonden team.  Nog niet zo lang leidinggevende? Ook voor jou is deze training van toegevoegde waarde. 

De training vindt plaats op maandag 3 juni van 14.00-20.00 uur in Woudenberg.

Meer weten en inschrijven?