3 juni 2024

 

Plezier hebben in de gesprekken met je medewerkers. Hun wensen en ideeën inventariseren en samen beter worden. Daar heeft jullie hele dierenartspraktijk baat bij. Ben je leidinggevende? Dan is deze training interessant voor jou.

Harmonieus samenwerken  in een team is een hele uitdaging. Hoe ga je om met die ene collega die wat meer moeite heeft om in het team te passen? Hoe kun je samen groeien?  We helpen je vorm te geven aan functioneringsgesprekken en er met  een fijn gevoel naar toe te gaan. We geven je nuttige handvatten voor duidelijke afspraken en we staan stil bij de consequenties en de waardering van gedrag. En we helpen je bij gesprekken. 

We kijken samen naar jouw rol als leidinggevende. Ben je het positieve voorbeeld dat inspireert? Of moedig je minder gewenst gedrag, al dan niet onbewust, aan?

St. Anna Advies en Dactari bieden je de mogelijkheid om jouw inzicht te vergroten, je vaardigheden te oefenen en te sparren met andere leidinggevenden. Zo bouw je aan een sterker en meer verbonden team.  Nog niet zo lang leidinggevende? Ook voor jou is deze training van toegevoegde waarde. 

Schrijf je hieronder in. 

Over de trainers

Deze training wordt gegeven door Saskia Nab (St. Anna Advies) en Danse Sonneveld (Dactari). Van oorsprong zijn zij beide dierenarts met veel praktische kennis over de veterinaire praktijk. Beide hebben ervaring met leidinggeven en expertise in communicatie en HR vakgebied.

 

 

 

 

 

 

Praktische informatie

Datum: 3 juni 2024.

Tijd: Inloop 13.30 uur, Start 14.00 uur, Eind 20.00 uur.

Locatie: Bij Aaltje aan de Linie, Woudenberg.

Nascholingspunten: 1,5 reguliere punten en 3,5 IOD punten, 5 punten in totaal.

Prijs: Normale prijs €695 excl btw, eerste inschrijvers €595 excl. btw (tot 1 mei).

Annulering: Bij afmelden na 1 mei worden de volledige kosten in rekening gebracht.

Aantal deelnemers: Vol = vol. Maximaal 12 deelnemers. 

Na 1 mei is bekend of er voldoende aanmeldingen zijn om de training door te laten gaan. Meld je dus voor deze tijd aan.

Inschrijven