Dactari Support

Dactari Support biedt ondersteuning en begeleiding aan dierenartspraktijken met het dagelijkse management. Op het gebied van praktijkmanagement o.a het inwerken en begeleiden van jonge dierenartsen, worden trainingen en praktijkbegeleiding geboden. Zo bieden we hulp bij het begeleiden en coachen van jonge dierenartsen via Early Career Tutoring – professionele begeleiding van jonge dierenartsen. Een tutortraject op maat, om werkgevers te ontlasten in de begeleidende gesprekken. Daarnaast om te zorgen dat de jonge dierenartsen vanaf dag één in de veterinaire praktijk met hun professionele en persoonlijke ontwikkeling aan de slag kunnen. Een jonge dierenarts bevlogen en gemotiveerd houden, dat is het doel! 

Daarnaast bieden we de Cursus Begeleiden, opleiden en motiveren die ervoor zorgt dat praktijkeigenaren en dierenartsen, die een jongere collega inwerken, opleiden en begeleiden, handige handvatten krijgen om de inwerkperiode tot een succes te maken. 

Ook bieden we de Workshop Generatiemanagement in de dierenartsenpraktijk voor medewerkers van de dierenartsenpraktijken en samenwerkende dierenartsenpraktijken of praktijkmanagers. Tijdens deze workshop leert u de verschillende aanwezige generaties in uw dierenkliniek herkennen en kunt u na afloop van de workshop de andere generaties motiveren en activeren. Ook als leerzaam teamuitje mogelijk: help het hele team voor uit!