Dactari Support

Dactari Support biedt ondersteuning en begeleiding aan dierenartspraktijken met het dagelijkse management.

Op het gebied van praktijkmanagement o.a het inwerken en begeleiden van jonge dierenartsen, worden trainingen en praktijkbegeleiding geboden. Zo bieden we hulp bij het begeleiden en coachen van dierenartsen via Vet Support – professionele begeleiding van dierenartsen – en hebben we een speciaal traject voor jonge dierenartsen aan de start van hun carrière: Early Career Tutoring. Beide zijn trajecten op maat, om werkgevers te ontlasten in de begeleidende gesprekken en om te zorgen dat (jonge) dierenartsen met hun professionele en persoonlijke ontwikkeling aan de slag kunnen. De dierenarts bevlogen en gemotiveerd houden, dat is het doel!  

Daarnaast bieden we de Cursus Begeleiden, opleiden en motiveren die ervoor zorgt dat praktijkeigenaren en dierenartsen, die een jongere collega inwerken, opleiden en begeleiden, handige handvatten krijgen om de inwerkperiode tot een succes te maken. 

Ook bieden we de Workshop Generatiemanagement in de dierenartsenpraktijk voor medewerkers van de dierenartsenpraktijken en samenwerkende dierenartsenpraktijken of praktijkmanagers. Tijdens deze workshop leert u de verschillende aanwezige generaties in uw dierenkliniek herkennen en kunt u na afloop van de workshop de andere generaties motiveren en activeren. Ook als leerzaam teamuitje mogelijk: help het hele team voor uit!