Wouter van Aerde

 

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Wouter van Aerde en tevens de jongste telg van het bestuur. Sinds mijn afstuderen in 2016 ben ik werkzaam in Oosterbeek en Arnhem als gezelschapsdierenarts met een voorliefde voor de veterinaire tandheelkunde en weke delen chirurgie. Tevens begeleid ik ook studenten in hun laatste fase van de studie, waarbij het zien van diens groei elke keer een mooie bonus is. Daarnaast maak ik met mijn vrouw Erna van onze kleine bouwval in het pittoreske Oosterbeek een steeds mooier paleisje.

 

Maar dit ben ik ook

  • Hockeyer
  • Cross-fit
  • Vrijwilliger
  • Levensgenieter & Dromer

 

 

 

Wat is mijn rol binnen Dactari en wat vind ik belangrijk in mijn werk?

Sinds juni 2023 probeer ik zo goed mogelijk de grote schoenen van Renate (oud-secretaris) te vullen. Hierbij houd ik mij bezig met het notuleren en agenderen van vergaderingen. Daarnaast zet ik mij samen met andere bestuursleden in voor meer cohesie en meer werkvreugde binnen het veterinaire werkveld.

 

 

Dit wil ik meegeven aan de leden van Dactari

“Als je geluk niet kunt delen, is het weinig waard. We komen verder met gebundelde krachten dan als eenpitters. Schroom niet om (innovatieve) ideeën en verbeterpunten te delen, we zien ze graag tegemoet. “