Afvalverwerking

SUEZ is specialist op het gebied van betrouwbaar en duurzaam afvalmanagement. Dit betekent dat zij alles in huis hebben voor de inzameling en het transport van diverse afvalsoorten. Bij SUEZ bent u verzekerd van een milieubewuste verwerking die volgt op de inzameling.

De coöperatie heeft met SUEZ een collectieve afspraak gemaakt en u kunt als praktijk gebruikmaken van deze tarieven. Middels een pilot met een aantal praktijken zijn ervaringen opgedaan en is deze pilot is succesvol verlopen. Er is in meerdere gevallen sprake van een substantiële kostenbesparing.

SUEZ zorgt er voor dat alle wet- en regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid wordt nageleefd. SUEZ heeft de benodigde certificaten, die vanuit de wet- en regelgeving en milieu worden voorgeschreven, in hun bezit. Mocht u zo’n certificaat nodig hebben dan kunt u deze via de volgende link vinden: http://www.sita.nl/certificaten.html

Nu roept het scheiden van afval ook nog wel eens wat vraagtekens op. Op het internet is hier veel over te vinden. We hebben de meest relevante informatie gebundeld en getracht hier een makkelijk leesbaar en werkbaar document van te maken. Wanneer u deze uitgebreide informatie (digitaal) wilt ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wilt u weten wat de kostenbesparing voor uw praktijk zou kunnen inhouden? Heeft u interesse in een collectieve afspraak met SUEZ? Wilt u meer weten over de uitgebreide digitale afvalwijzer? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Dactari heeft vast wat zaken over het scheiden van afval voor u op een rij gezet: Download hier de Afvalwijzer (PDF)

Ontvang de gereduceerde tarieven van SUEZ