Elaine Gijsbertsen

 

 

Wie ben ik?


Ik ben Elaine
en heb Voeding en Gezondheid gestudeerd aan de Universiteit van Wageningen. Mijn interesses liggen in het adviseren/coachen van mensen richting een gezond(er) voedingspatroon en leefstijl. Ik woon in Wageningen en geniet hier van de mooie natuur door te wandelen, hardlopen of wielrennen in de omgeving.

Na de zomer hoop ik mijn vleugels uit te slaan door een half jaar naar het buitenland te vertrekken. In deze periode hoop ik meer over mijzelf te leren en te ontdekken wat ik op de langere termijn wil doen. 

 

Maar dit ben ik ook

  • Gezelligheidsmens
  • Sporten 
  • Eenden en alpaca’s

 

Wat is mijn rol binnen Dactari en wat vind ik belangrijk in mijn werk?

Op dit moment werk ik tijdelijk bij Dactari als administratief medewerker. Ik houd me vooral bezig met het PE-Veterinair register en de accreditatie van alle nascholingen.Daarnaast ben ik ook de plantendokter op het kantoor 😉.
Ik vind het belangrijk in mijn werk dat er een goede werksfeer heerst en dat we als team samen werken om de leden zo goed mogelijk te ondersteunen in hun werk.

 

Dit wil ik meegeven aan de leden van Dactari

“Samen sta je sterk, want vele handen verlichten je werk! Ons team staat voor jou klaar om je werk leuker en makkelijker te maken, doe er je voordeel mee.