12 juni 2024

Op 12 juni 2024 vinden het Dactari inspiratiesessie, barbecue en de (hybride) Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats bij het sfeervolle Fort aan de Klop in Utrecht.

Hoe kunnen innovatie en AI in de dierenartspraktijk jou ontlasten. 

Sprekers

Marie Laure Pit is de oprichter van fullservice marketingbureau TUQR en studeert Artificial Intelligence aan de universiteit van Oxford. Eerder dit jaar verzorgde zij al meerdere AI trainingen voor geïnteresseerde dierenartsen.

Stijn Peters verzorgt een demonstratie over PetCards. Dit digitale platform is gericht op het vereenvoudigen van de werkprocessen voor veterinaire professionals, het verbeteren van de gezondheidszorg voor huisdieren en nauwere betrokkenheid van diereigenaren.

Weten hoe AI jou kan helpen bij de marketing rondom jouw praktijk, maar ook bij administratie en HR? Benieuwd wat voor rol PetCards voor jouw praktijk kan betekenen? Schrijf je dan snel in voor de inspiratiesessie.

Verdere invulling van het programma volgt. Hoewel wij bruisen van de ideeën staan we open voor jouw ideeën. Laat je ze weten via Laurien@dactari.nl?

Tijd om af te stoffen…

Deze ALV wordt anders dan andere jaren. Tijd om het stoffige karakter van de ALV af te schudden. We ontkomen niet aan wat formaliteiten die essentieel zijn voor het besturen van onze coöperatie maar dit jaar staan inbreng en interactiviteit centraal. Wat wil jij delen met de aanwezigen? Wat zie je graag dat Dactari voor haar leden oppakt? Laat het ons weten via Laura@dactari.nl.

Hybride

Wil jij als lid wel graag je stem laten horen tijdens de ALV maar kun je er niet fysiek bij zijn? Dan zien we je graag online aansluiten op onze hybride ALV. Een externe partner zorgt voor de techniek, zodat dat jij vanuit jouw huiskamer het gevoel krijgt alsof je op locatie aanwezig bent! Dus, na jouw spreekuur of een drukke dag toch benieuwd of jouw inbreng aanleveren? We zien je graag digitaal!

 

Locatie

Fort aan de Klop

1e Polderweg 4

3563 MC Utrecht

Tijden

Symposium: 14.00 uur – 17.00 uur

Bbq: 17.00 uur -19.00 uur

Algemene Leden Vergadering: 19.30 uur

Na afloop van de ALV borrelen we buiten nog gezellig na met een hapje en een drankje.

Deelname aan het symposium en de barbecue is kosteloos en ook voor niet-leden.

 

Inschrijven voor het symposium, de barbecue en de ALV of voor een deel van het programma?