12 juni 2024

Op 12 juni 2024 vinden de Dactari inspiratiesessie, BBQ en de (hybride) Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats bij het sfeervolle Fort aan de Klop in Utrecht.

Programma inspiratiesessies: 

Workshop AI door Marie-Laure Pit | Oprichter van fullservice marketingbureau TUQR en student Artificial Intelligence aan Cambridge Judge Business School. 

Sneak Peek PetCards door Stijn Peters | Mede-eigenaar van Dierenziekenhuis Eindhoven en PetCards digitaal platform, dat veterinaire werkprocessen vereenvoudigt, huisdier-gezondheid verbetert en diereigenaren meer betrekt.

‘Can machines understand equine locomotion?’ door Jeanne Parmentier | PhD-kandidaat, werkzaam in het AI & Animal Welfare Lab in Utrecht.

AI bij laboratorium werkzaamheden door Maarten de Bie | Mede-eigenaar Dierenkliniek Oost-Betuwe.

BBQ

Onder het genot van een hapje en drankje is er de gelegenheid met (oud-) collega’s bij te praten tijdens de BBQ of met ons van gedachten te wisselen over wat jou in de praktijk bezighoudt.

Algemene Ledenvergadering

Dit jaar willen we het stoffige karakter van de ALV afschudden. Uiteraard ontkomen we niet aan wat formaliteiten, maar dit jaar staan inbreng en interactiviteit centraal. Werk je met plezier in de praktijk? Waar geniet je van en wat zijn de momenten waarop je twijfelt? En hoe kunnen wij ondersteunen? We horen het heel graag.

Wil jij als lid wel graag je stem laten horen tijdens de ALV maar kun je er niet fysiek bij zijn? Dan zien we je graag online aansluiten op onze hybride ALV. Dus, na jouw spreekuur of een drukke dag toch benieuwd of jouw inbreng aanleveren? We zien je graag digitaal!

Onder de aanwezigen worden leuke prijzen verloot, waaronder:

  • Deelname aan de training: Maak kennis met AI: je nieuwe collega in de dierenartsenpraktijk.
  • Een digitale marketing scan voor jouw praktijk.
  • Korting op een licentie van PetCards.

Locatie

Fort aan de Klop
1e Polderweg 4
3563 MC Utrecht

Tijden

Inspiratiesessie: 14.00 uur – 17.00 uur
BBQ: 17.00 uur -19.00 uur
Algemene Ledenvergadering: 19.30 uur

Na afloop van de ALV borrelen we buiten nog gezellig na met een hapje en een drankje.

Deelname aan het symposium en de barbecue is kosteloos en ook voor niet-leden.

 

Inschrijven voor het symposium, de barbecue en de ALV of voor een deel van het programma?