Inspiratiewebinar: Grenzen Stellen 

De dierenartsenpraktijken staan behoorlijk onder druk. De klanten zijn vaak veeleisend en willen dat hun dieren snel en goed geholpen worden. In de Covid-periode hebben veel mensen een huisdier genomen wat de hoeveelheid werk voor gezelschapsdierenartsen alleen maar doet toenemen. Daarbij is er een tekort aan dierenartsen wat de werkdruk alleen maar verhoogd. Het is dan zaak dat je jouw grenzen goed bewaakt, om te voorkomen dat je overbelast raakt. Hoe zorg je in de hectische omgeving voor herstel, zodat jouw energieniveau goed blijft?

Tijdens deze inspiratiewebinar leer je wat de wetenschappelijke gevolgen zijn van mentale belasting. Hoe reageert je lichaam en geest op een hoge werkdruk? Je krijgt daarnaast inzichten en praktisch tips die je helpen om je batterij effectief op te laden.

Thema’s:
Mentaal fit, omgaan met drukte en hectiek, stress, werkdruk, vermoeidheidsklachten, burn-out klachten, persoonlijke ontwikkeling.

Resultaat van deze training:
Na dit webinar heb je inzichten en concrete handvatten om effectiever om te gaan met de hoge werkdruk.

  • Datum: 3 november 2021
  • Tijd: 19:00-19:45
  • Duur: 45 minuten.
  • Groepsgrootte: maximaal 150 deelnemers per webinar. 

Dit Webinar is speciaal georganiseerd voor de leden van Dactari. Ben je lid? Schrijf je dan snel in! Nog geen lid? Meld je dan kosteloos aan. Klik hier om lid te worden.

Deze training/webinar wordt gegeven door LIJV, dé Lekker In Je Vel-experts. LIJV traint en coacht werknemers om gezond(er) te werken, prestaties duurzaam te verbeteren, verzuim te  voorkomen óf om snel weer aan de slag te gaan. Zitten medewerkers lekker in hun vel? Dan zitten ze beter op hun plek – letterlijk en figuurlijk. 
https://lijv.nl/