Renate Masselink

 

 

Wie ben ik?


Mijn naam Renate Masselink. Ik ben getrouwd met Michiel en wij hebben drie prachtige kinderen, een zoon en twee dochters. Wij wonen in het mooie brinkdorp Dwingeloo in Zuidwest Drenthe, midden tussen twee prachtige natuurgebieden.

Ik ben sinds 2003 werkzaam als dierenarts en sinds 2004 ook nog praktijkeigenaar. De eerste 10 jaar in een gemengde praktijk, maar de laatste jaren houd ik mij alleen bezig met gezelschapsdieren. Naast mijn werk als dierenarts ben ik directeur van een middelgrote kinderopvangorganisatie en ben ik raadslid in de gemeente Westerveld.

 

Maar dit ben ik ook

  • Gezinsleven
  • Met de honden het bos in
  • Volleyballen
  • Duiken
  • Politiek

 

Wat is mijn rol binnen Dactari en wat vind ik belangrijk in mijn werk?

Ik mag als bestuurslid van Dactari de functie van secretaris uitoefenen waarbij ik me bezig hou met het notuleren bij vergaderingen en het opstellen van de agenda. Verder ben ik (mede-) verantwoordelijke voor het personeelsbeleid bij Dactari en voor de salarisadministratie. Samen met de andere bestuursleden zet ik mij in voor een verbinding tussen de leden en organisaties en voor een goede dienstverlening aan leden.  

 

Dit wil ik meegeven aan de leden van Dactari

“Samen ben je sterker dan alleen. De kracht van de coöperatie is de verbinding. Jouw praktijk is geen eiland, maar maakt onderdeel uit van een veel groter geheel in veterinair Nederland. Zoek elkaar op en versterk elkaar, daar wordt iedereen uiteindelijk beter van!”