Reinard Everts

 

 

Wie ben ik?


Ik ben Reinard Everts, dierenarts in Zuid-Oost Drenthe, getrouwd en vader van twee zoons en een dochter. Als practicus houd ik me voornamelijk bezig met melkkoeien, schapen en geiten. Daarnaast ben ik 1,5 dag per week werkzaam als directeur van de Nederlandse Schapen- en geiten fokkers Organisatie en geef ik onderwijs op de faculteit Diergeneeskunde op het gebied van kleine herkauwers.   

Maar dit ben ik ook

  • Schapenfokkerij
  • Lezen
  • Sport
  • Gezin
  • Pubmedden

 

Wat is mijn rol binnen Dactari en wat vind ik belangrijk in mijn werk?

Als penningmeester is het natuurlijk mijn eerste taak om de financiën van de coöperatie in de gaten te houden. Mijn aandachtsgebieden zijn daarnaast Icovet en PE-veterinair. Ik vind het belangrijk dat onze coöperatie vooruitstrevend en waar nodig trendsettend is, maar wel altijd met de kritische blik van haalbaarheid en betaalbaarheid.  

Dit wil ik meegeven aan de leden van Dactari

“Onze beroepsgroep is heel divers, maar tegelijk te klein voor versplintering. Juist door oog te hebben voor diversiteit kun je ook zien waar de gemeenschappelijke belangen liggen. Het is mooi om te zien dat Dactari met een enthousiast team mensen in staat is om dierenartsen in de praktijk te faciliteren en te helpen om hun praktijkuitoefening en -voering leuker en beter te maken.”