26 apr 2019

Nationale Veterinaire Wielerronde 2019 – Meldt u nu aan!

De 34ste editie van de Nationale Veterinaire Wielerronde vindt plaats op woensdag 12 juni 2019. Ook dit jaar belooft het weer een bijzonder mooie tocht te worden. Dactari organiseert deze editie in samenwerking met Covetrus en de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD). Feestelijke bijkomstigheid is dat GD dit jaar haar honderdjarig bestaan viert en Dactari/AUV 50 jaar bestaat!

De wielerronde is dit jaar in de omgeving van Deventer. De ontvangst met koffie of thee is bij sportaccommodatie de Scheg, Piet van Donkplein 1 in Deventer. Na een briefing gaan alle fietsers van start. We hebben voor zowel de toer- als recreatiefietsers een prachtige landelijke route uitgestippeld met veel variatie in de omgeving. Zo pakken de toerfietsers ook het glooiende landschap en de afwisselden natuur van nationaal park de Sallandse Heuvelrug mee. Ook de recreatiefietsers kunnen zich voorbereiden op een mooie dag, waarbij er onderweg van alles te beleven valt. Tussendoor is er een lunch-stop om het energieniveau weer op peil te krijgen voor het laatste deel van de tocht. Aan het eind van de middag onthalen we iedereen warm bij GD met een heerlijk en welverdiend buffet!

Momenteel is de organisatie druk bezig met alle voorbereidingen voor deze wielerronde. Via het inschrijfformulier meldt u zich aan voor deze sportieve en vooral gezellige dag! Net als voorgaande jaren kunt u kiezen uit verschillende gemiddelde snelheden voor de toertocht. Op basis hiervan vormen we groepen. De recreatiefietsers hoeven geen snelheid aan te geven. Wij kijken er naar uit en we hopen u te mogen verwelkomen op 12 juni!

Datum: woensdag 12 juni 2019.

Locatie: Sport en belevingscentrum De Scheg, Piet van Donkplein 1, 7422LW Deventer.

Tijd: 8.00-9.00 uur aankomst deelnemers, 9.00-9.15 uur briefing deelnemers incl. instructies, 9.15 uur start fietstocht voor toer- en recreatie fietsers.

Opgave mogelijk t/m woensdag 5 juni.

Aanmelden Veterinaire Wielerdag 2019

Aanmelding voor de wielerdag 2019 is gesloten