19 dec 2022

Vacature projectmanager Dactari

Wil jij bijdragen aan het werkplezier van veterinaire professionals in Nederland? Zo ja, dan hebben wij bij Dactari Dierenartsencoöperatie voor jou de perfecte vacature!

Als Projectmanager bij Dactari bouw je verder aan het onderhouden en opzetten van diensten die aansluiten bij onze missie:

Dierenartsen verbinden en helpen de praktijkuitoefening te optimaliseren, omdat wij het verdienen samen het vak te vieren.

Je zet je vaardigheden in om praktiserende dierenartsen en hun collega’s te helpen om hun potentieel volledig en volhoudbaar te benutten. Als projectmanager richt je je op verschillende onderdelen van Dactari: ICOVet (ondersteunen van groepsgewijze nascholing), PE-Veterinair (het platform voor het registreren van nascholing voor dierenartsen) en de coöperatieve vereniging. Je wordt hierbij ondersteund door onze administratieve teamleden.

Dactari is lid van de BPW en conformeert zich aan de Veterinaire sector cao. Het bestuur en management van Dactari hechten waarde aan de betrokkenheid van de Dactari werknemers en onderschrijven het belang van transparantie op het gebied van arbeidsvoorwaarden. In het Dactari addendum staan de punten beschreven waar Dactari afwijkt van de veterinaire sector cao ten gunste van de werknemer. Op deze manier levert Dactari een bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van haar werknemers.

Voor meer informatie over de vacature klik hier.

Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie uiterlijk donderdag 12 januari 2023 op naar Danse Sonneveld.