13 mrt 2023

 

Kom jij het bestuur van Dactari versterken?

Hallo collega’s,

Mijn bestuursperiode van 8 jaar bij Dactari zit er bijna op. Jammer, want zo’n leuke functie is niet eenvoudig te evenaren. Daarom roep ik jou op om je te melden als je ook denkt dat dit een leuke taak is. Ik vertel er graag iets over. 

Dactari bevindt zich in het centrum van de beroepsgroep “praktiserende dierenartsen”. Met het dienstenaanbod dat wij leveren wordt de practicus geholpen om zich te ontwikkelen, wordt de practicus ondersteund in zijn of haar werk en is er echt sprake van een WIJ-gevoel. Wij practici begrijpen elkaar, delen dingen met elkaar en maken samen de coöperatie. Om van zo’n mooie organisatie bestuurslid te zijn heb ik heel waardevol gevonden.

Samen met onze medewerkers zijn we continu bezig om te onderzoeken waar behoefte aan is in de praktijk en hoe we dit als coöperatie het beste kunnen invullen. Misschien heb jij wel goede ideeën voor onze coöperatie? Of wil je graag een steentje bijdragen om het huidige dienstenaanbod nog verder te ontwikkelen?

Behalve dat je een bijdrage levert aan onze beroepsgroep, is een bestuursfunctie bij Dactari ook goed voor jezelf! Hier kan je een hoop leren en meemaken en in een gezellige, positieve omgeving gedijt iedereen goed. Dus, wie wil van mij het stokje overnemen?? Meld je aan via hans@dactari.nl. Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Hans Smit, voorzitter bestuur, op 06-20434779 of met mij op 06-13739800.

Groet,
Renate.

Voor de vacature klik hier.