02 dec 2019

Profiteer van de voordelen van de VGZ zorgverzekering via Dactari

In samenwerking met onze partner in zorg VGZ bieden we leden van Dactari Dierenartsencoöperatie een aantrekkelijke korting op de premie. Naast korting op de premie profiteren leden ook van extra ruime vergoedingen in de speciale aanvullende verzekering VGZ Werkt.

Voor wie?

Leden van Dactari kunnen een passende zorgverzekering bij VGZ afsluiten. Dit collectief staat open voor alle bij Dactari aangesloten leden, hun gezinsleden, hun medewerkers (paraveterinairen, assistentes, laboranten, schoonmakers etc.) en hun gezinsleden!

Voordelen

  • Collectiviteitskorting voor het hele gezin
  • Extra ruime vergoedingen in VGZ Werkt voor tandzorg, mindfulness en fysiotherapie ten opzichte van de reguliere VGZ aanvullende verzekering
  • Gezond Leven Platform: services/apps op het gebied van gezond leven
  • Kortere wachttijden dankzij onze zorgadviseurs
  • VGZ Zorg app: altijd inzicht in vergoedingen en declaraties

Premie

Dactari-leden zijn al verzekerd vanaf € 113,95 per maand. Bereken de premie via de rekentool op vgz.nl/dactari. Met een collectieve zorgverzekering bij VGZ maken leden zelf hun keuzes, bijvoorbeeld over het aanvullende pakket of over de hoogte van het eigen risico, via de VGZ keuzehulp: www.vgz.nl/help-mij-kiezen.

Al verzekerd bij VGZ?

Ook Dactari-leden die al verzekerd zijn bij VGZ, maar nog geen gebruik maken van de collectieve korting kunnen gebruikmaken van dit ledenvoordeel. Zij kunnen deze korting zelf toevoegen via Mijn VGZ door het contracttype in ‘Collectieve zorgverzekering’ te wijzigen en het collectiviteitsnummer (17809) van Dactari en ingangsdatum in te vullen.

Meer informatie over deze collectieve zorgverzekering? Ga direct naar www.vgz.nl/dactari.