01 sep 2020

Open IOD Orthopedie Paard met Dr. Stefan Cokelaere

ICOVet, onderdeel van Dactari Dierenartsencoöperatie, organiseert in samenwerking met Audevard dit najaar open IOD-bijeenkomsten voor paardenartsen met als onderwerp orthopedie. Stefan Cokelaere geeft hierbij zijn visie als specialist.
 
Deze IOD-bijeenkomst organiseren we in drie regio’s:

  • Regio Noord – Wolvega: maandag 19 & dinsdag 20 oktober
  • Regio Midden – Nijkerk: dinsdag 27 & woensdag 28 oktober
  • Regio Zuid – Heesch, tweedelijns: maandag 16 & dinsdag 17 november

Tijdens de bijeenkomsten in regio Noord en Midden bespreken we vraagstukken uit eigen praktijk over de patiënt met orthopedische problemen: van kreupelheid tot een stijve nek en alles wat daar tussen zit. De open IOD-bijeenkomst in regio Zuid is dit jaar speciaal voor de tweedelijns dierenartsen. Tijdens deze avonden bespreken we vraagstukken uit de tweedelijns praktijk gericht op gewrichtsbehandelingen en hals- en rugproblemen.

Voorbereiding

Bij intercollegiaal overleg gaat het om casuïstiek uit eigen praktijk, daarom vragen we alle deelnemers ten minste één casus te mailen in te sturen. Je kunt hieraan ook foto-, of videobeelden toevoegen, deze kunnen tijdens de bijeenkomst op het scherm vertoond worden. Door middel van het aanleveren van eigen casuïstiek kunt u zelf richting geven aan de onderwerpen en daardoor gericht antwoord krijgen op de lastige zaken waar u tegen aanloopt in de praktijk.

Accreditatie

De bijeenkomsten zijn door PE-Veterinair geaccrediteerd met 3 IOD-nascholingspunten per avond, dat zijn dus 6 punten in totaal.

Kosten

  • Dierenartsen met een ICOVet IOD-abonnement: €150,-
  • Dierenartsen zonder een ICOVet IOD-abonnement: €165,-

Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW en voor deelname aan twee avonden. Aanmelden voor één losse IOD-avond is niet mogelijk.

Als vanzelfsprekend houden we ons tijdens de bijeenkomsten strikt aan de geldende RIVM maatregelen m.b.t. hygiëne en afstand houden.

De bijeenkomsten worden mede mogelijk gemaakt door: Audevard trotse partner van ICOVet  


Audevard
Samen leren om te adviseren 

Met onze focus op paardengezondheid, ondersteunen we de paardendierenartsen graag om de beste versie van zichzelf te worden. Hiermee willen we hun vaardigheden, werkzaamheden en klinieken continu ontwikkelen zodat ze dé paardenprofessional zijn én blijven voor hun klanten. Als partner van ICOVet zetten we, samen met de dierenartsen, een stap vooruit om van elkaar te leren en zo de veterinaire branche in paardengezondheid voortdurend te blijven verbeteren. 

Winning, is teamwork!  
Audevard – Clichy, France