15 jul 2020

Nieuwe teamleden Dactari

Het team van Dactari is recent uitgebreid met twee nieuwe teamleden. Marlies vervangt Damion en neemt zijn administratieve en klantenservicetaken over. Anna neemt een flink aantal taken van Danse over tijdens haar zwangerschapsverlof.

Marlies Lommerse

Marlies Lommerse is vanaf juli bij Dactari werkzaam als administratief medewerkster.  Vanwege haar passie voor dieren, van klein tot groot, was ze enkele jaren werkzaam als paraveterinaire. Na enige omzwervingen ligt haar focus weer op de veterinaire sector en dan in de administratieve richting. Dactari is hierin voor haar het perfecte plaatje; een nieuw avontuur waarin ze veel zin heeft.
 

Anna Hagen-Witteman

Anna Hagen-Witteman wilde na haar studie diergeneeskunde niets liever dan praten over het vak en kennis en ervaring delen. Na enkele jaren zette ze haar ervaring als gezelschapsdierenarts in als docent paraveterinair. Met veel plezier stond ze voor de klas bij toekomstige paraveterinairen, maar nog leuker vond ze het om het onderwijs te helpen verbeteren, toetsen te maken en de lessen te plannen en te organiseren. Bij Dactari vond ze de ideale mix tussen haar veterinaire achtergrond, haar passie om kennis te delen en haar plezier in organiseren.