26 jan 2023

Oproep: bijdragen en meedenken nieuwe Leidraad Paard en Parasieten!

Beste dierenartsen,

Gezien de vraag van (paarden)practici naar enige steun bij belangrijke onderwerpen zoals bijvoorbeeld koliek en droes, worden er sinds 2002 Leidraden voor (paarden)dierenartsen ontwikkeld. Er wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe Leidraad “Paard en Parasieten”! Hierin zijn zowel de endo- als ook de ectoparasieten opgenomen.

ICOVet helpt met het organiseren van een nascholingsbijeenkomst om de nieuwe conceptleidraad aan (paarden)dierenartsen voor te leggen en samen te bediscussiëren. Deze oproep is voor dierenartsen die geïnteresseerd zijn om actief deel te nemen aan de casusbesprekingen die de concept Leidraad sterker zullen maken zodat een definitieve Leidraad kan worden vastgesteld.

Wilt u bijdragen en meedenken over deze Leidraad onder leiding van prof. dr. Marianne Sloet van Oldruitenborgh-Oosterbaan, dr. Deborah van Doorn, drs. Linda van den Wollenberg en Floor van Kootwijk MSc? Volg de link hieronder om naar het agenda-item van ICOVet te gaan om in te schrijven. De bijeenkomst zal op 14 maart plaatsvinden, ontvangst 15:00u, start 15:30u. Locatie: Antropia Cultuur en Congrescentrum, Driebergen-Rijsenburg. Er is maar plek voor 48 deelnemers en graag dus snel aanmelden om doorgang van de bijeenkomst te verzekeren!

Link naar meer informatie en inschrijving: https://bit.ly/3Hfxbvi