26 apr 2018

Dactari Managementdagen: 27 t/m 29 september 2018

Van 27 tot en met 29 september 2018 organiseert Dactari in samenwerking met MD-assessment een managementtraining van 2,5 dag. Tijdens deze dagen gaat u in vijf trainingsblokken aan de slag met thema’s zoals werkklimaat, de invloed van leiderschap op motivatie en betrokkenheid, reflectie en feedback.

Tijdens de managementdagen worden korte stukken theorie afgewisseld met praktische oefeningen en opdrachten. Aan het einde van de training heeft u een concreet plan waarmee u direct in uw praktijk aan de slag kan gaan.

Reflectie op het eigen leiderschap is een essentieel onderdeel van deze training. Om deze reden wordt er tijdens de training een 360º feedback onderzoek ten aanzien van leiderschap in de praktijk uitgevoerd. Zo krijgt u inzicht in hoe anderen uw handelen als leidinggevende ervaren.

Deze training is bedoeld voor mensen die bereid zijn naar hun eigen inbreng te kijken en thema’s als motivatie, betrokkenheid en reflectie essentiële waarden binnen de praktijk vinden.

In de avonduren zullen door de groep gekozen onderwerpen verder worden uitgewerkt tijdens een intercollegiaal overleg.

Locatie: Kasteel Hoekelum, Edeseweg 124 Bennekom (website)
Datum & tijdstip: 27, 28 en 29 september 2018. Aanvang donderdag 13.00 uur, einde zaterdag 18.00 uur.
Overnachting: Deelnemers overnachten in kasteel Hoekelum.
Aantal deelnemers: Minimaal 12 en maximaal 15 deelnemers. Er is bewust gekozen voor een kleinere groep om deelnemers zoveel mogelijk ruimte te bieden voor de eigen ontwikkeling.

Prijs: €1135,- incl. hotelkamer bij Kasteel Hoekelum.

Schrijf u direct in via het onderstaande formulier, het aantal plaatsen voor de Managementdagen is beperkt!

Inschrijfformulier Dactari Managementdagen 2018

  • Factuurgegevens