18 jan 2022

Lid in het zonnetje: Dick van der Kolk, oud bestuurder AUV

Dick van der Kolk staat steeds minder uren in de praktijk en is inmiddels buitengewoon lid van Dactari. Voor ons reden genoeg om hem in het zonnetje te zetten.

Dick maakte gedurende acht jaar deel uit van het AUV bestuur en zette zich daarnaast op verschillende andere manieren in voor de coöperatie. Zijn jarenlange positieve inbreng wordt zeer gewaardeerd door oud-medebestuurders, leden en medewerkers van Dactari/AUV. Een speciale vermelding van zijn vrouw Joke is hierbij ook op zijn plaats. Joke heeft achter de schermen een grote bijdrage geleverd aan de carrière van Dick. Zo zetten we jou ook even in het zonnetje Joke! Het grote gezin van Joke en Dick speelt een centrale rol in hun leven en is de reden geweest dat ze de praktijk in Zuidhorn, Groningen achter zich lieten en zijn afgedaald naar het “verre zuiden”, regio Arnhem. Ook in deze regio heeft Dick leiding gegeven aan succesvolle Dierenkliniek Velp. 

Op de foto zijn Joke en Dick afgebeeld met hun levensmotto, geniet van je nieuwe uitdagingen Dick!

 Bij Dactari vieren we graag met onze leden het veterinaire vak. Daarom willen we graag vaker leden die met pensioen gaan in de spotlight zetten. Ken je een collega die met pensioen gaat en ook wat extra aandacht verdient? Geef het door aan info@dactari.nl