01 mei 2023

Na drie jaar ben ik weer terug in de veterinaire markt. Eén ding wist ik vroeger zeker: ik wil ‘iets’ met dieren doen. Maar ‘wat’ is heel lang de vraag geweest. Na het behalen van de opleiding ‘paraveterinair internationaal’ besloot ik dier- en veehouderij te studeren aan de HAS in ’s-Hertogenbosch. Terugkijkend was het keuzevak marketingcommunicatie het enige vak waar ik echt enthousiast van werd.

Na mijn opleiding begon ik als accountmanager bij TROVET dieetvoeding. Het bezoeken van de dierenartspraktijken vond ik prachtig, maar al snel pakte ook taken op het gebied van marketingcommunicatie op. Ik deed de opleiding NIMA Marketing Communicatie A en B naast mijn werk. Bij mijn laatste werkgever deed ik naast het accountmanagement steeds meer nevenactiviteiten, opleidingen en cursussen op het gebied van marketing en communicatie. Ondertussen miste ik de veterinaire markt enorm. Ik besloot mij ook volledig te willen toeleggen op marketingcommunicatie. De kans op een functie op dit gebied in de veterinaire markt achtte ik nihil, tot er een vacature bij Dactari ontstond.

Ik voel mij enorm bevoorrecht om in deze functie een bijdrage te mogen leveren aan het werkplezier van de veterinaire professional.