08 apr 2019

Even voorstellen: Chantal Duijn

Mijn naam is Chantal Duijn en sinds maart ben ik werkzaam bij Dactari als projectmanager Dactari Academy. Ik ga vooral focussen op het ontzorgen van werkgevers die zich bezig houden met het inwerken en begeleiden van jonge dierenartsen. Met mijn achtergrond als bevlogen dierenarts en onderzoeker op het gebied van diergeneeskundig onderwijs hoop ik werkgevers handvatten te kunnen bieden als het gaat om inwerken, begeleiden en motiveren van (jonge) dierenartsen.

Graag zou ik de theorieën en resultaten die voortkomen uit mijn proefschrift ‘Growing trust’ toepassen in de dagelijkse veterinaire praktijk; effectief feedback geven, begeleiding is maatwerk, essentiële ondersteuning, motiveren, etc. Natuurlijk doe ik dat niet alleen en wil ik samenwerkingsverbanden aangaan met andere partijen die zich bezighouden met de jonge dierenarts en het optimaliseren van de inwerkperiode van de jonge dierenartsen. Om mij verder te ontwikkelen in het begeleiden en coachen van jonge dierenartsen volg ik een post-HBO opleiding tot erkend coach. Daarnaast ga ik me bezighouden met PE-Veterinair en ICOVet

Ik heb vele ideeën als het gaat om de inwerking van jonge dierenartsen en hoe praktijkbegeleiders (werkgevers en seniordierenartsen) dat effectief kunnen aanpakken. Ook kunt u bij mij terecht als het gaat om generatiemanagement in de dierenartsenpraktijk. Heeft u ook ideeën over dit onderwerp, dan zou ik graag eens met u sparren!

Contactgegevens T: 0880321880 | E: chantal@dactari.nl