19 apr 2018

Prijsvraag VoorMijnDier: de winnaars zijn bekend!

Op 12 en 13 april 2018 vonden de Voorjaarsdagen plaats in Den Haag. Tijdens dit evenement was Dactari aanwezig met VoorMijnDier, sinds 1 januari 2018 de vernieuwde webshop van de deelnemende praktijken en de coöperatie.

Als bezoeker van de Voorjaarsdagen kon u meedoen met onze prijsvraag over VoorMijnDier. Hiervoor moest u antwoord geven op twee vragen over de webshop én schatten hoeveel zakjes snacks er in de glazen pot (bij de stand) zaten. Met het beantwoorden van deze vragen konden de deelnemers € 50,- shoptegoed op voormijndier.nl winnen. Per dag zou er één winnaar gekozen worden.

Eén van de deelnemers had het aantal zakjes snacks in de pot precies goed geschat en wint hiermee € 50,- shoptegoed. Deze gelukkige winnares is Esther van Dierenkliniek Cato!

Omdat er op de andere dag twee deelnemers beiden zeer dichtbij het juiste aantal zakjes snacks zat, is ervoor gekozen deze € 50,- shoptegoed in tweeën te delen. Dit betekent dat op de andere dag zowel Ria van Dierenartsencombinatie Zutphen-Laren en Saskia van Dierenkliniek Rijnoever gewonnen hebben! Zij ontvangen beiden een shoptegoed van € 25,-.

Alle winnaars zijn op de hoogte gesteld en hebben het shoptegoed inmiddels ontvangen. Dit shoptegoed kunnen ze besteden op voormijndier.nl, de webshop voor dierliefhebbers die op zoek zijn naar veilige en verantwoorde producten. Wilt u meer weten over VoorMijnDier en deelname van uw praktijk? U vindt alle informatie omtrent de webshop en deelname op ikbenvoormijndier.nl.