02 jan 2018

 

Doc&Booff is sinds 1 januari veranderd in VoorMijnDier

De webshop van dierenartsenpraktijken door heel Nederland en de coöperatie gaat verder onder een nieuwe naam. Doc&Booff heet sinds 1 januari 2018 VoorMijnDier. De gedachte achter de webshop blijft hetzelfde, maar er is gekozen voor een beter passende naam en een website die gebruiksvriendelijker is. Een webshop die bovendien goed functioneert op mobiel, tablet en computer.

De webshop blijft de online winkel van de aangesloten praktijken en de coöperatie. Met een herkenbare naam en een deskundige uitstraling. Dé webshop waar diereigenaren terecht kunnen voor (dieet)voeding en andere producten die de gezondheid van hun dier bevorderen. Naast het assortiment, is er een grote hoeveelheid advies van dierenartsen en -assistenten terug te vinden op de website. Tenslotte is er gekozen voor flexibele software die ons veel meer mogelijkheden biedt qua marketing en automatisering.

 

Doc&Booff is sinds 1 januari 2018 veranderd in VoorMijnDier. Bent u geïnteresseerd in deelname aan de webshop? Meld u aan en lees meer over VoorMijnDier op www.ikbenvoormijndier.nl

Meer informatie