12 jun 2018

DierenartsenRadar biedt u inzicht in de ervaringen van uw klanten

Kwalitatief hoogstaande diergeneeskunde is geen onderscheidend kenmerk voor de klant om voor uw praktijk te kiezen. Deze is voor de klant moeilijk te beoordelen en de klant verwacht niet anders dan dat u kwalitatieve diergeneeskunde levert. Het zijn de ervaringen die klanten met u en de praktijk hebben die bepalen of ze voor u kiezen en vervolgens terug blijven komen. Om deze reden is het als dierenartsenpraktijk van belang dat u op de hoogte bent van de ervaringen van uw klanten.

Om u inzicht te bieden in de ervaringen van uw klant, heeft Dactari een enquêtetool gelanceerd: de Dactari DierenartsenRadar. Met de DierenartsenRadar geeft u de klant, door middel van gerichte vragenlijsten, de mogelijkheid hun ervaring met uw praktijk te delen. Ook maakt DierenartsenRadar het mogelijk om deze ervaringen (indien nodig) om te zetten in concrete acties waarmee u de klantervaring verder kunt verbeteren.

Als één van de eerst aangesloten praktijken verwelkomen wij dierenarts Marius Verkroost van Dierenkliniek Kruisstraat-Rosmalen bij DierenartsenRadar. Met onze enquêtetool is het team van Dierenkliniek Kruisstraat-Rosmalen op de hoogte van de positieve en negatieve ervaringen die klanten hebben met de praktijk. Naast de mogelijkheid om gericht vragen te stellen aan bezoekers van de praktijk, maakt de kliniek ook gebruik van de klachtenmodule in DierenartsenRadar. Hiermee krijgt de praktijk eventuele klachten direct in beeld en is het team in staat deze aan de hand van de bijgeleverde klachtenprocedure goed af te handelen.

Wat houdt Dactari DierenartsenRadar in?

DierenartsenRadar is een enquête tool waarmee u gerichte vragenlijsten kunt opsturen naar uw klanten, bijvoorbeeld na een bezoek aan de praktijk. De ervaringen die u terug krijgt van uw klanten komen overzichtelijk in een Storyboard te staan en bij een negatieve ervaring ontvangt u hier ook direct een melding van. Zo heeft u inzicht in de positieve ervaringen van de klanten, de verbeterpunten voor de praktijk en welke concrete acties u kunt ondernemen om de ervaring verder te verbeteren.