26 apr 2019

Dactari Dierenartsencoöperatie stopt met DierenartsenRadar

Vanaf 1 mei 2019 biedt Dactari niet meer de service DierenartsenRadar aan. Het bestuur van Dactari wil zich focussen op al langer bestaande projecten, zoals ICOVet en PE-Veterinair.

DierenartsenRadar is onderdeel van een systeem, waarbij klantervaringen en feedback van collega’s bijdragen aan het ontwikkelen van de praktijk en haar medewerkers. DierenartsenRadar en de daarbij horende managementdiensten zijn volop in ontwikkeling. Deze ontwikkeling wordt voortgezet voor de aangesloten praktijken en de praktijken die geïnteresseerd zijn om van feedback een integraal onderdeel van de praktijkcultuur te maken. De bij DierenartsenRadar aangesloten praktijken zijn benaderd en willen met de Radar doorgaan, ook zonder tussenkomst van Dactari. Vanaf 1 mei biedt CEO Lab, eigenaar van de software in samenwerking met Radar4Vets, deze dienstverlening aan. Meer informatie vindt u op www.radar4vets.online.

Omdat Dactari stopt met DierenartsenRadar, werkt Bob van der Heijden per 1 mei niet meer bij Dactari Dierenartsencoöperatie. Bob blijft verschillende diensten, waaronder DierenartsenRadar, aanbieden voor de veterinaire markt via zijn eigen bedrijf Radar4Vets. Bob blijft samenwerken met Dactari op het gebied van het organiseren van teamtrainingen voor praktijken en persoonlijke coaching van dierenartsen.