26 apr 2019

 

 

 

Dactari bier & pizza avonden voor álle dierenartsen!

Na vijf succesvolle Dactari bier & pizza avonden in het najaar van 2018 is het tijd voor een herhaling inclusief een kleine bonus. Deze bonus bestaat uit een lezing “Hoe groot is het gat tussen de faculteit en de praktijk? – Feiten en fabels” door Chantal Duijn.

Het doel van deze avonden is om dierenartsen uit dezelfde regio met elkaar in contact te brengen en in discussie te gaan over thema’s die spelen in de beroepsgroep. Laagdrempelig, gezellig en zonder verplichtingen! Onder het genot van een pizza en een biertje/wijntje/frisje ervaringen uitwisselen met andere dierenartsen van pas afgestudeerd tot gepensioneerd. Per locatie zijn er twee of drie kartrekkers aanwezig. Deze kartrekkers zwengelen de gesprekken aan, stellen de locatie beschikbaar en staan garant voor gezelligheid. Vanuit Dactari zijn Chantal Duijn en Danse Sonneveld aanwezig voor de verdere organisatie.

Data en locaties:

  • Regio West: woensdag 22 mei, 18:30 uur, locatie: Zwanenburg, kartrekkers: Masja Glorie & Nicole Schuttevaer
  • Regio Oost: woensdag 5 juni, 19:00 uur, locatie: Vorden, kartrekkers: Rachel Cummins, Merijn Roos & Arjan den Hertog
  • Regio Noord: vrijdag 7 juni, 19:00 uur, locatie: Willemsoord, kartrekkers: Matthijs van Waart, Theo Bruggeling & Siebren Boerma
  • Regio Midden: dinsdag 18 juni, 18:30 uur, locatie: Harmelen, kartrekkers: Els van Andel & Thijs van Gasteren
  • Regio Zuid: donderdag 20 juni, 18:30 uur, locatie: Diessen, kartrekkers: Sebastian Claessens & Merel Dierks
  • Regio Zuid-Limburg: nog nader te bepalen datum in september/oktober, kartrekkers: Bob van der Heijden, Cristian Spee & Maud Spee-Kuckelkorn

Lijkt dit u wat? Geef u dan op door een e-mail te sturen naar evelien@dactari.nl o.v.v. uw naam en regio. Last minute aanschuiven of toch iemand meenemen? Geen probleem. Zet dit bericht ook gerust door naar dierenartsen waarvan u denkt dat ze wellicht ook willen deelnemen. Ze zijn van harte welkom tijdens één van deze avonden.

Meld u aan via evelien@dactari.nl.

Deelname aan deze avond is gratis, ook de pizza en drankjes betaalt Dactari!