23 jun 2022

Controleer je gegevens in je persoonlijke ledenportaal om lid te blijven van Dactari

Aan het lidmaatschap van onze coöperatie zijn voorwaarden verbonden. Periodiek controleren wij of alle leden nog voldoen aan deze voorwaarden. Dit vinden wij belangrijk, omdat we een coöperatie van en voor praktiserende dierenartsen zijn. Als lid mag je namelijk meedenken en meebepalen hoe de coöperatie de praktiserende dierenarts het beste kan ondersteunen.

Wanneer je gemiddeld minimaal 8 uur per week (of 2080 uur in 5 jaar tijd) als dierenarts in de praktijk werkt, voldoe je aan de voorwaarden. Mocht het zo zijn dat je niet meer werkzaam bent in de praktijk, dan kom je in aanmerking voor het buitengewoon lidmaatschap. Interesse in deze vorm van lidmaatschap kun ook je doorgeven via je persoonlijke portaal. Het bestuur zal dit vervolgens beoordelen en je op de hoogte brengen van het genomen besluit.

Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden van het lidmaatschap en het buitengewoon lidmaatschap.

Om de controle te kunnen uitvoeren, vragen we jou je gegevens te controleren en te verklaren dat je nog werkzaam bent in de praktijk. Je dient drie blokken te controleren en op te slaan om het proces te voltooien. Hiervoor maken wij gebruik van het platform Tribe. Via een afzonderlijke mail van Tribe CRM ontvang je een link naar jouw persoonlijke ledenportaal.

Al eerder een account aangemaakt in Tribe? Log dan in op jouw persoonlijke ledenportaal via de volgende link: https://app.tribecrm.nl/

Om de procedure wat makkelijker te maken, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet:

  • Om je praktijk te selecteren, kun je nu via de zoekfunctie de praktijk intypen. LET OP: gebruik hiervoor géén afkortingen (zoals DAP, DK of DGC) maar schrijf alles voluit. Je kunt vaak het beste zoeken door de plaats of praktijknaam eerst in te vullen.
  • Staat jouw praktijk niet in de lijst? Selecteer A1* mijn praktijk staat er niet tussen. Stuur ons vervolgens even een mailtje met de juiste praktijkgegevens en wij voegen deze voor jou toe.
  • Niet-praktiserend? Selecteer A2* niet praktiserend
  • ZZP’er? Selecteer A3* ZZP
  • Werk je bij meerdere praktijken? Selecteer er dan 1 naar keuze.
  • Alle velden met een * zijn verplicht en dienen ingevuld te worden om alles te kunnen opslaan.
  • Wanneer je alles hebt opgeslagen, blijf je op de 2e pagina van het ledenportaal staan.

Je hebt tot uiterlijk 01-09-2022 om je gegevens te controleren en/of wijzigen. Wanneer je dit niet doet, of wanneer je niet langer aan de voorwaarden van het lidmaatschap kunt voldoen én je geen interesse hebt voor het buitengewoon lidmaatschap, wordt je lidmaatschap per 31-12-2022 beëindigd. Hiervan zullen we je natuurlijk op de hoogte stellen en kun je eventueel bezwaar maken.

Heb je vragen over deze controle? Neem dan contact op met ons via info@dactari.nl of telefonisch op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 uur via 088-0321880.