07 feb 2022

Dank voor de fijne samenwerking!

Met veel plezier heb ik de afgelopen drie jaar bij Dactari Dierenartsencooperatie gewerkt. Het was me een genoegen om me via Dactari, ICOVet en PE-Veterinair in te kunnen zetten voor de beroepsgroep en de leden van Dactari: de praktiserende dierenartsen. Het contact met de dierenartsen, de verschillende stakeholders en de dierenklinieken maakt het werk uitdagend en praktisch tegelijk.

Een aantal zaken waar ik samen met mijn collega’s aan bijgedragen heb: 

  • Begeleiding en coaching van verschillende praktijken, dierenartsen en paraveterinairen
  • Bijdragen aan intercollegiaal overleg en intervisiegroepen
  • Introductie van bestuur en beleid-stagiaires voor stages bij Dactari
  • Lezingen en workshops tijdens diergeneeskundige symposia (voor zowel studenten als dierenartsen)
  • Opschoning PE-Veterinair, met als uitgangspunt de kwaliteit van de veterinaire scholing
  • Opzetten van de Veterinaire hub: een samenwerking tussen de verschillende diergeneeskundige partijen
  • Webinar Papieren Tijgers en Paarse Krokodillen: een digitale bijeenkomst waarin studenten en pas-afgestudeerde dierenartsen worden ingelicht over wat de verschillende diergeneeskundige verenigingen voor de dierenarts kunnen betekenen. 

Heel erg veel dank aan iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt. Aan iedereen die constructieve feedback heeft gegeven op de processen en daarmee heeft bijgedragen aan de koers.  Met z’n allen maken we de veterinaire wereld steeds weer mooier. 

Daarnaast natuurlijk woorden van dank voor het Dactari-bestuur, de Commissie van Advies, de stagiaires en aan mijn lieve, vrolijke, opgewekte collega’s Annelieke, Danse, Jesper, Marlies, Maxime en Paul. 

Bedankt en vast en zeker tot ziens! 

Chantal