28 aug 2018

Bier & pizza avonden voor dierenartsen, jong en oud!

Dit jaar organiseren we in september en oktober regionale netwerkavonden voor dierenartsen, zowel “jong” als “oud”. Het doel van deze avonden is om dierenartsen in contact te brengen met elkaar en meer ervaren collega’s uit de regio. Laagdrempelig, gezellig en zonder verplichtingen.

 

Onder het genot van een pizza en een biertje/wijntje/frisje wisselt u ervaringen uit met andere dierenartsen:
  • Hoe zorg ik ervoor dat die lastige klant me niet buiten werktijd bezighoudt?
  • Hoe creëer ik een goede balans tussen werk en privé?
  • Hoe laat ik me niet uit het veld slaan als ik een fout heb gemaakt?

Per locatie zijn er twee kartrekkers aanwezig: één jongere en één oudere dierenarts. Deze kartrekkers zwengelen de gesprekken aan, stellen de locatie beschikbaar en staan garant voor gezelligheid. Vanuit Dactari zijn Janneke ten Hoeve en Danse Sonneveld aanwezig voor de verdere organisatie.

Deelname aan deze avond is gratis, ook de pizza en drankjes worden betaald door Dactari! 

Lijkt dit u wat? Geef u dan op door een e-mail te sturen naar janneke@dactari.nl ovv uw naam en regio. Last minute aanschuiven of toch iemand meenemen? Geen probleem. Zet deze e-mail ook gerust door aan dierenartsen waarvan u denkt dat ze wellicht ook willen deelnemen. Ze zijn van harte welkom tijdens één van deze avonden.

Als u aan het einde van de avond met één nieuw telefoonnummer, een lach op het gezicht en een gevulde buik naar huis gaat is de avond wat ons betreft geslaagd.

Komende Bier & pizza avonden

Helaas hebben alle geplande Bier & pizza avonden al plaatsgevonden, namelijk in Vorden, Harmelen, Willemsoord en Duizel. Zou u een soortgelijke avond willen organiseren of heeft u een ander idee om dierenartsen meer met elkaar in contact te brengen? Deel uw idee en neem contact met ons op via info@dactari.nl.