06 nov 2019

Bier & Pizza avond Limburg

De combinatie van Bier & Pizza met dierenartsen van alle leeftijden is een succes! Vandaar dat we het nieuwe jaar starten met een Bier & Pizza avond in de provincie Limburg. Het doel van deze avond is gelijk aan alle eerder georganiseerde avonden, namelijk om dierenartsen in contact te brengen met elkaar: laagdrempelig, gezellig en zonder verplichtingen.

Regio zuid: woensdag 8 januari 2020
Tijd: 18.30 uur
Locatie: Dierenartsenpraktijk Ell, Hoogstraat 7, 6011 RX Ell
Kartrekkers: Erik Schoemaker & Bob van der Heijden

Deelname aan deze avond is gratis, ook de pizza en het (alcoholvrije) bier worden betaald door Dactari! 

Tijdens deze avond zijn er twee kartrekkers aanwezig: Erik Schoemaker & Bob van der Heijden. Deze kartrekkers zwengelen de gesprekken aan, stellen de locatie beschikbaar en staan garant voor gezelligheid.

Heb je zin in gezelligheid en wil je graag de collega’s in de buurt leren kennen? Neem al je collega-, en bevriende dierenartsen mee (stuur de link door, dat ook zij zich kunnen aanmelden), want ook zij zijn van harte welkom! Last minute aanschuiven of last-minute iemand meenemen? Geen probleem. Laat ons weten of je erbij bent op 8 januari zodat we een inschatting kunnen maken van de hoeveelheid bier en pizza’s die geregeld moeten worden. Vul hieronder het aanmeldformulier in.

Meld je aan voor de Bier & pizza avond op 8 januari 2020