Lidmaatschap

Dactari Dierenartsencoöperatie is al vijftig jaar bezig met innoveren, activeren en haar diensten optimaliseren. Als praktiserend dierenarts kunt u lid worden en gebruik maken van deze diensten. 

Doelen Dactari

 • Als praktiserende dierenartsen samen zaken ondernemen en elkaar versterken
 • Als practici samen nieuwe mogelijkheden voor de (jonge) praktiserende dierenarts ontwikkelen

Dactari speelt in op ontwikkelingen, creëert mogelijkheden en maakt een vuist wanneer nodig. Dactari zorgt ervoor dat dierenartsen bij elkaar komen. Er zijn ruim 2.000 praktiserende dierenartsen lid.

Wat doen wij voor u als u lid wordt?

 • We houden u als eerste op de hoogte van de diensten en activiteiten van Dactari
 • U kunt altijd bijdragen aan het dienstenaanbod als u zaken signaleert waar Dactari op in kan spelen
 • We perfectioneren de bestaande diensten door uw input

Zo realiseerden we onder andere de beschikbaarheid van PE-Veterinair via een app voor elk mobiel device. Daarnaast hebben we diensten gerealiseerd voor het versoepelen van de inwerking van jonge dierenartsen en geven we werkgevers handvatten voor de begeleiding van jonge dierenartsen.

Voordelen van het lidmaatschap

 • De mogelijkheid om met andere practici in contact te komen en samen te ondernemen
 • Deelname aan de activiteiten die Dactari organiseert
 • Collectief ledenvoordeel via verschillende leveranciers
 • Invloed op de accreditatie via PE-Veterinair
 • Invloed op het beheer van de kwaliteitsregisters via PE-Veterinair
 • Invloed op het beheer en organisatie van intercollegiaal overleg en intervisie via ICOVet
 • Toegang tot de diensten van Dactari Support

Lees de ervaringsverhalen van Dactari-leden.

Lees het ervaringsverhaal van een Dactari Support-gebruiker.

Word lid van Dactari

Bent u overtuigd van de voordelen die ons lidmaatschap u als practicus biedt? Wilt u zich ook verbinden met andere dierenartsen? Klik onderaan de pagina op de button voor lid worden, vul het aanmeldformulier in en stuur deze naar info@dactari.nl. Wij heten u graag welkom bij de coöperatie!
Voor het jaar 2021 zijn er geen kosten verbonden aan het lidmaatschap van Dactari. Bekijk onze statuten. Wanneer het bestuur uw lidmaatschap goedkeurt, ontvangt u bericht van ons. Wanneer u lid bent, kunt u gebruik maken van het ledenvoordeel en houden wij u vanaf dat moment op de hoogte van alle acties en activiteiten van de coöperatie.

Buitengewoon lidmaatschap

Regelmatig, bijvoorbeeld na pensionering of verlaten van de praktijk, geven leden aan nog graag bij de coöperatie betrokken te willen blijven. (Ex)leden die niet meer aan de voorwaarden van het lidmaatschap (kunnen) voldoen, kunnen buitengewoon lid worden. Bekijk het document Buitengewoon lidmaatschap Dactari Dierenartsencoöperatie. Leden die hiervan gebruik wensen te maken, kunnen dit aan het bestuur kenbaar maken door hieronder op de button te klikken, het aanmeldformulier in te vullen en te sturen naar info@dactari.nl.

Lid wordenBuitengewoon lid worden