Loepbrillen

Een loepbril geeft u een loepzuivere vergroting bij werk waar hoge precisie vereist is. Door de heldere vergroting is het mogelijk op nauwkeurige wijze te opereren terwijl u een juiste werkhouding aanhoudt. Dactari Dierenartsencoöperatie is een samenwerking aangegaan met Dental ProVision om deze loepbrillen tegen een verlaagd tarief aan te kunnen bieden.

Deze moderne loepbril is van origine ontwikkeld in samenwerking met het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam en is ook zeer geschikt voor gebruik in de dierenartsenpraktijk. De bril voldoet aan de WIP richtlijn en is comfortabel in het dragen, mede door het lichte gewicht.

Klik hier voor de flyer

Wat kunt u verwachten van de Binoc One loepbril?

  • Hoogwaardige optiek voor een heldere 2.5x vergroting
  • Through The Lens techniek
  • Werkafstand standaard 42 en 55 cm
  • Zichtveld door loupes > 10 cm
  • Scherpte-diepte marge: 10 cm naar voren en 10 cm naar achteren
  • 3-traps verstelbare zij-veren
  • Uiterst licht in gewicht; zeer comfortabel ook bij langdurig gebruik
  • Oogcorrectie kan worden verwerkt in glazen én loepsysteem

Binoc Falcon: uitbreiding mét lichtbron

Behalve de Binoc One, een standaard loepbril, is er ook de mogelijkheid om de loepbril uit te breiden met het innovatieve lichtsysteem Binoc Falcon. Een volledig draadloze lichtbron die toepasbaar is op vrijwel ieder model loepbril. Zo vergroot u het zicht verder aan de hand van een kleine lamp die u boven op de loepbril klikt. Dit draadloze LED lichtsysteem heeft een oplader waarmee de lamp opgeladen kan worden tot een bruikbare werktijd van meer dan 70 minuten. Ook krijgt u bij de aanschaf van de Binoc Falcon twee lichtunits waardoor u de behandeling van het dier zonder noemenswaardige onderbreking kan voortzetten wanneer de eerste accu leeg raakt.

"De loepbril bevalt uitstekend. De bril wordt volledig ingesteld op de gewenste sterkte, waardoor het niet meer nodig is je eigen bril eronder te blijven dragen. Dat de batterij van de verlichting makkelijk gewisseld kan worden en dat hier geen draad aan zit, is erg prettig. Ook het lichte gewicht van de bril is een verademing."

Paul Theuns

Dierenarts Dierenkliniek Papendrecht

Wilt u meer informatie of een demonstratie van de Loepbrillen?