ICT Dienstverlening

Dactari is een samenwerking aangegaan met ICT-dienstverlener Detron uit Veenendaal. Het is cruciaal dat ook dierenartsenpraktijken voldoen aan de privacywetgeving. Om hier goed aan te voldoen dient u een aantal protocollen te schrijven (en deze na te leven uiteraard) maar ook uw ICT goed op orde te hebben. Samen met Detron heeft Dactari een zéér aantrekkelijk aanbod samengesteld om hier aan te voldoen.

Per werkplek kunt u kiezen u voor passende hardware (desktop of laptop). U logt vervolgens in op uw beveiligde werkplek welke in een Nederlands datacentrum van KPN gehost wordt. Aanvullend krijgt u beheer op afstand van deze werkplek + één mobiel device (Detron zorgt voor alle veiligheidsupdates en kan, iedere keer na toestemming, op afstand problemen met het apparaat oplossen, mobiele telefoons kunnen na diefstal op afstand gewist worden bijvoorbeeld) en een helpdesk die al uw ICT vragen beantwoordt!

Naast dit aantrekkelijke pakket is er nog veel meer mogelijk. Laat Detron daarom vrijblijvend contact met u opnemen, zij kunnen dan samen met u kijken wat er in uw praktijk nodig of gewenst is. Samen kunt u dan beslissen welke diensten en/of producten u afneemt van Detron tegen de gunstige Dactari-prijzen.

Een voorbeeld

  Detron lijstprijs Dactari ledenprijs
Cloud werkplek (RDP) (incl. Microsoft Office) € 59,- € 49,-
In control (beheer op afstand, 2 devices) € 20,- € 10,-
ICT Helpdesk € 45,- € 34,-
Hardware (PC of laptop) € 25,- € 20,-
Totaal per maand (excl. BTW) € 149,- € 113,-

Indien u bovenstaande diensten als pakket afneemt, betaalt u slechts € 99,- per pakket per maand (excl. BTW), dit is een korting van 33%

Let op: dit is slechts een voorbeeld voor een kant-en-klare veilige werkplek waarmee Dactari en Detron u willen ontzorgen. Iedere praktijk is anders. Wanneer u nu acht PC’s heeft staan, hoeft u niet acht werkplekken aan te schaffen. Laat Detron contact met u opnemen om uw specifieke situatie en wensen door te nemen om zo met een maatwerkvoorstel te komen!

Vul onderstaand formulier in en Detron neemt contact met u: