Laurien van  Hoorn

 
 

Wie ben ik?

Mijn naam is Laurien van Hoorn. Ik woon in Houten, samen met mijn partner en twee kindjes. Ik ben jaren met veel plezier werkzaam geweest als gezelschapsdierenarts in een gezellige praktijk, waar ik me vooral heb toegelegd op de dermatologie, tandheelkunde en kattengeneeskunde. Ik heb altijd al een grote interesse gehad in de psychologie en vind het leuk om mensen te verbinden en te ondersteunen. Vandaar dat ik een overstap heb gemaakt vanuit de praktijk naar Dactari, waar ik dit alles mooi met elkaar kan combineren.

Maar dit ben ik ook

  • Yogales geven
  • Lezen
  • Lange wandelingen in de natuur
  • Koken

 

Wat is mijn rol binnen Dactari en wat vind ik belangrijk in mijn werk?

Als projectmanager houd ik me vooral bezig met ICOVet en PE-Veterinair. Door mijn achtergrond weet ik goed wat er speelt bij dierenartsen en hoe ik hen kan helpen hun werk met plezier te blijven uitoefenen. Ik vind het leuk om dierenartsen samen te brengen om van elkaar te leren en te zorgen dat onze diensten gebruiksvriendelijk zijn en blijven.

 

 

Dit wil ik meegeven aan de leden van Dactari

Zoek elkaar op voor ondersteuning, zowel op inhoudelijk als mentaal vlak. We kunnen veel van elkaar leren! Dactari kan je daarbij helpen, dus schroom niet om contact met ons op te nemen.