Inge van der Maazen

 

 

Wie ben ik?


Mijn naam is Inge en ik ben, na zo’n negen jaar wonen en leven in Utrecht, weer terug verhuisd naar mijn geboorteplaats Nijmegen. Mijn studentenleven ben ik in 2010 begonnen bij de studie Biologie. Echter bleef de veterinair medische wereld me trekken en koos ik ervoor om nog één laatste keer mee te loten. En met resultaat! Ik studeer op het moment nog steeds Geneeskunde van Gezelschapsdieren aan de Universiteit Utrecht.

Als onderdeel van de master kreeg ik de kans om stage te lopen bij Dactari. Dit beviel zo goed dat ik hier met plezier nog als tijdelijke kracht mag blijven werken. Dit jaar hoop ik af te studeren als Gezelschapsdierenarts. Na het behalen van mijn diploma lijk het mij fijn om, naast het werken in de praktijk, ook buiten de praktijk aan de slag te gaan!

 

Maar dit ben ik ook

  • Klussen
  • Moestuin
  • Dineren 
  • Vriendschap
  • Ruimdenkend en meelevend

 

Wat is mijn rol binnen Dactari en wat vind ik belangrijk in mijn werk?

Tijdens mijn stage heb ik mij onder anderen bezig gehouden met de ledenbehoefte en schrijven van het  strategisch plan. Daarnaast heb ik ervaring in communicatie en marketing en zou ik graag meer ervaring opdoen in projectmanagement en organiseren. Mijn interesse ligt bij het ondersteunen van de dierenarts om zo de duurzame inzetbaarheid te stimuleren.  Binnen mijn werkzaamheden vind ik duidelijke communicatie, persoonlijk contact en  samenwerken belangrijk.

 

Dit wil ik meegeven aan de leden van Dactari

” Doe waar je blij van wordt! En weet dat je er in de veterinaire wereld niet alleen voor staat. Door kennis en kunde te delen helpen we elkaar verder.”